Έναρξη διαδικτυακών μαθημάτων Σκάκι για παιδιά από τον ΠΑΟΔΗΒ
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

Έναρξη διαδικτυακών μαθημάτων Σκάκι για παιδιά από τον ΠΑΟΔΗΒ

«Μέσα σε αυτή τη δύσκολη και πρωτόγνωρη κατάσταση που ακόμη διανύουμε, είμαστε δίπλα σε όλους τους δημότες μας με τις αθλητικές και πολιτιστικές μας δραστηριότητες, ανακαλύπτοντας τρόπους διδασκαλίας προκειμένου να παραμείνουμε ενεργοί και δημιουργικοί», όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή Βριλησσίων, η οποία προσθέτει ότι «έτσι ξεκινήσαμε να λειτουργούμε διαδικτυακά κάποια από τα αθλητικά προγράμματα και τα πολιτιστικά εργαστήριά μας».

Η συμμετοχή στο διαδικτυακό μάθημα προϋποθέτει αρχικά την εγγραφή του μέλους και το ποσό εγγραφής καταβάλλεται εφ’ άπαξ στον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Βριλησσίων (ΠΑΟΔΗΒ), επισημαίνει η διοίκηση.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, τα μαθήματα Σκάκι για παιδιά θα ξεκινήσουν την επόμενη εβδομάδα και θα ολοκληρωθούν στο τέλος του Ιουλίου.

Οδηγίες για τη σύνδεση με τις πλατφόρμες της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, καθώς και για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον ΠΑΟΔΗΒ και με τον δάσκαλο κ. Άρη Σταυρόπουλο.

Εάν και εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν, θα υπάρξουν αλλαγές στον τρόπο και στις ώρες διδασκαλίας για τις οποίες οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν όταν και όποτε αυτές προκύψουν, σημειώνει η δημοτική αρχή.

«Με την ελπίδα ότι θα ξαναβρεθούμε σύντομα από κοντά, περιμένουμε τις συμμετοχές σας και ζητούμε την κατανόησή σας για τυχόν μικροπροβλήματα και δυσκολίες που ενδεχομένως παρουσιαστούν στην αρχή», το μήνυμα του ΠΑΟΔΗΒ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet