Έξι ομάδες από τον Βόρειο Τομέα συνεχίζουν στο κύπελλο ΕΠΣΑ
Αθλητισμός

Έξι ομάδες από τον Βόρειο Τομέα συνεχίζουν στο κύπελλο ΕΠΣΑ

Έξι ομάδες από τον Βόρειο Τομέα «σφράγισαν το εισιτήριο» για την επόμενη φάση του κυπέλλου ΕΠΣΑ, περνώντας νικηφόρα τη δεύτερη αγωνιστική της διοργάνωσης.

Ειδικότερα, Νεοπεντελικός, Λυκόβρυση, Ελευθερούπολη, Μελίσσια, Παπάγος και Κένταυρος Βριλησσίων συνεχίζουν στον θεσμό, ενώ τον «αποχαιρέτισαν» Παράδεισος Αμαρουσίου, Κηφισιά 2010, Πεύκη, Άρης Χολαργού και Αλσούπολη.

Οι αγώνες

Στον τρίτο γύρο του κυπέλλου προκρίθηκε ο Νεοπεντελικός, επικρατώντας στην παράταση με 4-2 εκτός έδρας επί του Παράδεισου Αμαρουσίου, στο γήπεδο των Βριλησσίων. Η κανονική διάρκεια του αγώνα βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 2-2, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται στο 21΄ με τον Ντάρλα, αλλά τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 71΄ με τον Γεωργακόπουλο. Ο ίδιος παίκτης έκανε την ανατροπή στο 76΄, βάζοντας μπροστά τους Μαρουσιώτες, αλλά ο Σιδηρόπουλος στο 87΄ έφερε και πάλι το παιχνίδι στα ίσια.

Στο 105ο λεπτό της παράτασης ο Τσάκαλος έβαλε μπροστά τον Νεοπεντελικό με 3-2, ενώ στο 118΄ ο Μαρουλίδης διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

Λύγισε στο 76′ η Κηφισιά 2010, στο γήπεδο του Καλαμακίου, χρονικό σημείο στο οποίο δέχθηκε το γκολ του Γκόρι, με το οποίο ο γηπεδούχος Άρης πέρασε στην επόμενη φάση του κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Αν και ήταν σαφώς καλύτεροι, οι παίκτες της Λυκόβρυσης ίδρωσαν αρκετά για να νικήσουν τους «συντοπίτες» από την Πεύκη, με σκορ 2-1, «σφραγίζοντας» αυτοί το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση του θεσμού. Οι Λυκοβρυσιώτες άνοιξαν το σκορ στο 37΄με τον Πάγκα, αλλά οι Πευκιώτες απάντησαν στο 81΄ με τον Βάτσιο. Μάλιστα, επτά λεπτά αργότερα παραλίγο να γίνει η ανατροπή, αλλά ο Παππάς σημάδεψε το δοκάρι στην εστία του τερματοφύλακα της Λυκόβρυσης. Τελικώς, η λύτρωση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 93΄ με το απευθείας χτύπημα φάουλ του Σταματέλου, που έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας Ελευθερούπολη και Αθηναΐδα «ξόδεψαν» τόσο τα 90 λεπτά της κανονικής διάρκειας του αγώνα, όσο και το 30λεπτο της παράτασης, χωρίς να καταφέρουν να βρουν τον… δρόμο για τα δίχτυα. Έτσι, η συνέχεια της συμμετοχής τους στο κύπελλο ΕΠΣΑ παίχτηκε στη διαδικασία των πέναλτι, όπου επικράτησε η γηπεδούχος Ελευθερούπολη, με σκορ 6-5.

Τα Μελίσσια δεν δυσκολεύτηκαν απέναντι στον Τριφυλλιακό, τον οποίο εξουδετέρωσαν με σκορ 4-1, ανανεώνοντας τη συμμετοχή τους στο κύπελλο ΕΠΣΑ.

Αν και ξεκίνησε… στραβά, ο Παπάγος κατάφερε στο γήπεδο του Χολαργού να επιβληθεί του Παγκρατίου με σκορ 3-1, παίρνοντας την πρόκριση για την επόμενη φάση. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 3΄ με τον Καραβουσάνο, αλλά στο 30΄ ο Φ. Ταλιούρας ισοφάρισε για τους γηπεδούχους. Στο 50΄ ο Γιογιός έβαλε μπροστά τον Παπάγο στο σκορ, για να έρθει και πάλι ο Φ. Ταλιούρας στο 70΄ να γράψει το τελικό 3-1.

Αντιθέτως, ο Άρης Χολαργού «σκόνταψε» απέναντι στον Κένταυρο Βριλησσίων, στο γήπεδο της Ν. Ιωνίας, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 και αποκλείστηκε από τη φετινή διοργάνωση.

Τέλος, στο γήπεδο της Ακαδημίας Πλάτωνος ο Κολωνός νίκησε την Αλσούπολη με σκορ 2-0, βάζοντας πρόωρα τέλος στη συμμετοχή της στο κύπελλο ΕΠΣΑ. Τα δύο γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 70΄ με τον Δουληγέρη και στις καθυστερήσεις με τον Κωστάλα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet