Διαδικτυακά μαθήματα παραδοσιακών και μοντέρνων χορών από τον ΠΑΟΔΗΒ
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

Διαδικτυακά μαθήματα παραδοσιακών και μοντέρνων χορών από τον ΠΑΟΔΗΒ

«Μέσα σε αυτή τη δύσκολη και πρωτόγνωρη κατάσταση που ακόμη διανύουμε, είμαστε δίπλα σε όλους τους δημότες μας με τις αθλητικές και πολιτιστικές μας δραστηριότητες, ανακαλύπτοντας τρόπους διδασκαλίας, προκειμένου να παραμείνουμε ενεργοί και δημιουργικοί. Έτσι ξεκινήσαμε να λειτουργούμε διαδικτυακά κάποια από τα αθλητικά προγράμματα και τα πολιτιστικά εργαστήριά μας», όπως ενημερώνει η διοίκηση του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Βριλησσίων (ΠΑΟΔΗΒ).

Η συμμετοχή στο διαδικτυακό μάθημα προϋποθέτει αρχικά την εγγραφή του μέλους και το ποσό εγγραφής καταβάλλεται εφ’ άπαξ στον ΠΑΟΔΗΒ, επισημαίνει το Δ.Σ.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, τα μαθήματα παραδοσιακών χορών ξεκίνησαν, ενώ ξεκινούν την επόμενη εβδομάδα μαθήματα μοντέρνων χορών για παιδιά ηλικίας 8 έως 15 ετών. Και στις δύο περιπτώσεις τα μαθήματα θα ολοκληρωθούν στο τέλος του Ιουνίου.

Εν συνεχεία η διοίκηση του ΠΑΟΔΗΒ αναφέρει τα εξής:

Οδηγίες για τη σύνδεση με τις πλατφόρμες της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, καθώς και για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον ΠΑΟΔΗΒ.

Εάν και εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν, θα υπάρξουν αλλαγές στον τρόπο και στις ώρες διδασκαλίας για τις οποίες οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν όταν και όποτε αυτές προκύψουν.

Με την ελπίδα ότι θα ξαναβρεθούμε σύντομα από κοντά, περιμένουμε τις συμμετοχές σας και ζητούμε την κατανόησή σας για τυχόν μικροπροβλήματα και δυσκολίες που ενδεχομένως παρουσιαστούν στην αρχή.

Στοιχεία επικοινωνίας με τον Οργανισμό:

  • Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Βριλησσίων (ΠΑΟΔΗΒ).
  • Διεύθυνση: Κλειστό Γυμναστήριο -Ολυμπιονικών και Σπ. Λούη (τέρμα Κισσάβου).
  • Τηλ. αριθμοί επικοινωνίας: 210 8101511, 210 8101510.
  • Mail: [email protected]
  • Web site: www.vrilissia-arts-sports.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet