Ενταξιακές αθλητικές δραστηριότητες στον Δήμο Βριλησσίων στις 3 Δεκεμβρίου
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

Ενταξιακές αθλητικές δραστηριότητες στον Δήμο Βριλησσίων στις 3 Δεκεμβρίου

Ενταξιακές αθλητικές δραστηριότητες διοργανώνει την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο, από τις 12:00 έως τις 15:00, ο Δήμος Βριλησσίων, μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης και της δομής του ΚΔΑΠ ΑμεΑ «Κρίκος» (Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία), σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Τοπικής Ανάπτυξης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία και στο πλαίσιο υλοποίησης του ευρωπαϊκού έργου Erasmus+ Sport IDoSport.

Το ΚΔΑΠ ΑμεΑ «Κρίκος» θα παρουσιάσει τις δράσεις του και θα συντονίσει τις αθλητικές δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της εκδήλωσης.

Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, στην εκδήλωση θα παραβρεθούν εκπρόσωποι από τις χώρες Ισπανία, Ουγγαρία, Ιταλία και Λιθουανία, με τους επιστήμονες και τους καθηγητές φυσικής αγωγής. Μέσα από αυτή την εκδήλωση και τις δραστηριότητες θα έχουν τη δυνατότητα άτομα με αναπηρία και μη να συμμετάσχουν σε ενταξιακές αθλητικές δραστηριότητες όπως τένις, μπότσε και πινγκ πονγκ, και να ανακαλύψουν νέους τρόπους συμμετοχής στον χώρο του αθλητισμού και κατ’ επέκταση στην κοινωνία.

Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί βράβευση από τον δήμαρχο Βριλησσίων, Ξένο Μανιατογιάννη, στον Παραολυμπιονίκη Βριλησσιώτη αθλητή Γιάννη Σεβδικαλή, ο οποίος κατέκτησε την 5η θέση στην Παραολυμπιάδα του Τόκιο 2021 στα 400 μ. στην κατηγορία Τ62.

«Θα είναι μεγάλη μας χαρά να παρευρεθείτε και να γίνετε κι εσείς κοινωνοί αυτής της συλλογικής δράσης που απηχεί ένα τόσο σημαντικό μήνυμα, αυτό του αθλητισμού για όλους χωρίς εξαιρέσεις για κανένα λόγο», σημειώνει η δημοτική αρχή στην ανακοίνωσή της.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet