«Καταιγιστική πεντάρα» των Γυναικών του ΑΟΒ επί του Ζωγράφου
Αθλητισμός

«Καταιγιστική πεντάρα» των Γυναικών του ΑΟΒ επί του Ζωγράφου

Με «δύο πρόσωπα» παρουσιάστηκε η Γυναικεία ομάδα του Α.Ο. Βριλησσίων στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Α.Ε. Ζωγράφου για την 7η αγωνιστική του 8ου ομίλου της Γ’ Εθνικής ποδοσφαίρου, στην οποία και τελικώς επικράτησε με σκορ 1-5, κάνοντας το 6 στα 6, συνεχίζοντας να οδηγεί την… κούρσα.

Σε ένα αναγνωριστικό πρώτο ημίχρονο, στο μικρών διαστάσεων γήπεδο του Πρασίνου Λόφου, στο Ηράκλειο, τα Βριλήσσια προηγήθηκαν στο 25′ με σουτ της 18χρονης Γερμανίδας Nagel, στο ντεμπούτο της με την ομάδα των Βορείων Προαστίων.

Ακολούθησε ένα καταιγιστικό 20λεπτο στο δεύτερο  ημίχρονο, που ήταν αρκετό για να φέρει τον δείκτη του σκορ στο 0-5, με γκολ της Καλαβρού (2), της Πάκου και της Παπουτσή, ενώ χάθηκαν πολλές ευκαιρίες, με αποκορύφωμα το  πέναλτι που απέκρουσε η τερματοφύλακας του Ζωγράφου σε εκτέλεση της Πότσιου.

Η χαλάρωση των κοριτσιών του ΑΟΒ στη συνέχεια είχε ως αποτέλεσμα τη μείωση του σκορ από την Κωνσταντιδέλη, με απίστευτο σουτ σχεδόν από το κέντρο, παραβιάζοντας έτσι την εστία της 13χρονης Νίκης Γαβαλά μετά από 6 αγώνες για πρώτη φορά.

Τον αγώνα παρακολούθησε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Γυναικών, Δημοσθένης Κάβουρας, εκδηλώνοντας το έντονο ενδιαφέρον του για 3 αθλήτριες των Βριλησσίων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet