Β. Αρσένη – Λάμπρου: Βαριές οι ευθύνες του Κ. Βαφειάδη που δεν υπάρχει ακόμη πεζογέφυρα στην οδό Αναπαύσεως στα Βριλήσσια
Βριλήσσια

Β. Αρσένη – Λάμπρου: Βαριές οι ευθύνες του Κ. Βαφειάδη που δεν υπάρχει ακόμη πεζογέφυρα στην οδό Αναπαύσεως στα Βριλήσσια

Ευθύνες -και μάλιστα «βαριές» όπως σημειώνει χαρακτηριστικά- επιρρίπτει η επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού Βριλήσσια Πορεία Ευθύνης και υποψήφια δήμαρχος Βούλα Αρσένη – Λάμπρου στον δήμαρχο Βριλησσίων Κωνσταντίνο Βαφειάδη για την καθυστέρηση υλοποίησης κατασκευής της πεζογέφυρας στην οδό Αναπαύσεως.

Όπως αναφέρει με ανάρτησή της στον λογαριασμό της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, παρά τις εντολές του τέως δημάρχου Ξένου Μανιατογιάννη, ο κ. Βαφειάδης δεν προχώρησε ποτέ στις απαραίτητες ενέργειες για την κατασκευή του έργου, ενώ την ίδια αδράνεια επιδεικνύει και σήμερα.

Ειδικότερα, στην ανάρτησή της η κ. Β. Αρσένη – Λάμπρου αναφέρει:

«Βαριά η ευθύνη του προσωρινού Δημάρχου για την καθυστέρηση υλοποίησης της κατασκευής της πεζογέφυρας. Παρά τις εντολές του απελθόντος δημάρχου κ. Μανιατογιάννη δεν προχώρησε χρόνια τώρα τις απαραίτητες ενέργειες που απαιτούνταν, αλλά το ίδιο κάνει και σήμερα.

Έλλειψη κονδυλίων του Δήμου για την αναγκαία μελέτη ή ανικανότητα? Ό,τι και αν ισχύει έχει θλιβερό αποτέλεσμα.

Δεσμευόμαστε ως “Βριλήσσια Πορεία Ευθύνης” για την άμεση υλοποίηση της πεζογέφυρας επί της οδού Αναπαύσεως, Ο.Τ 444, μέσω ΔΕΠΑΝ (Δίκτυο Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη ), και την άμεση υπογραφή προγραμματικής σύμβασης.

Για ασφαλή μετακίνηση των παιδιών στα σχολεία, στον 4ο παιδικό σταθμό και την ασφαλή διάβαση των πολιτών.

Για να μην ξαναθρηνήσουμε θύματα».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet