Έκκληση Δήμου Βριλησσίων για εθελοντική διδασκαλία Ισπανικών και Γερμανικών
Κοινωνία

Έκκληση Δήμου Βριλησσίων για εθελοντική διδασκαλία Ισπανικών και Γερμανικών

Έκκληση προς εθελοντές εκπαιδευτικούς Μέσης Εκπαίδευσης για τα μαθήματα των Ισπανικών και των Γερμανικών απευθύνει η αντιδημαρχίας Παιδείας & Εθελοντισμού του Δήμου Βριλησσίων.

Το Δημοτικό Κέντρο Μελέτης του Δήμου Βριλησσίων, υπό την αιγίδα της αντιδημαρχίας Παιδείας & Εθελοντισμού, λειτούργησε για πρώτη φορά κατά τη σχολική χρονιά 2014-2015. Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, «το Κέντρο στηρίζεται αποκλειστικά στην υποδειγματική εθελοντική προσφορά εκπαιδευτικών διαφόρων ειδικοτήτων, διότι στις δύσκολες εποχές που όλοι βιώνουμε, έχει γίνει απαραίτητος ο εθελοντισμός για τη λειτουργία και συνέχιση του θεσμού».

Ως εκ τούτου, εν όψει του προγραμματισμού των τμημάτων του Δημοτικού Κέντρου Μελέτης για τη σχολική χρονιά 2017-2018, το Κέντρο καλεί εκπαιδευτικούς Μέσης Εκπαίδευσης να πλαισιώσουν το μάθημα των Ισπανικών και Γερμανικών για τη συνέχιση της προσπάθειας εθελοντικής προσφοράς και τους προσκαλεί να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους καλώντας στον αριθμό τηλεφώνου 213 2050501 ή αποστέλλοντας μήνυμα στο email: [email protected].

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet