Έκτακτα προληπτικά μέτρα αναστολής δραστηριοτήτων στον Δήμο Βριλησσίων
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Έκτακτα προληπτικά μέτρα αναστολής δραστηριοτήτων στον Δήμο Βριλησσίων

Ο Δήμος Βριλησσίων, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν στον  COVID-19, λαμβάνει όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, τηρώντας πιστά τις συστάσεις του ΕΟΔΥ και των υπουργείων Υγείας και Παιδείας και, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, προκειμένου να διασφαλιστεί όσο το δυνατόν  η Δημόσια Υγεία, αποφασίζει:

  • Την προσωρινή αναστολή λειτουργίας ΟΛΩΝ των απογευματινών δραστηριοτήτων που πραγματοποιούνται σε παραχωρηθέντες χώρους σχολείων, συμπεριλαμβανομένων και των Αθλητικών Σωματείων, έως και την Κυριακή 15 Μαρτίου 2020.
  • Αναστέλλονται προσωρινά ΟΛΕΣ οι δραστηριότητες του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού, έως και την Κυριακή 15 Μαρτίου 2020.
  • Στα Αθλητικά  Σωματεία που πραγματοποιούν προπονήσεις στους χώρους του Κλειστού Γυμαστηρίου, καθώς και στους ανοιχτούς χώρους ποδοσφαίρου και  χάντμπολ, συστήνεται να πράξουν το ίδιο.
  • Σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση των νέων προληπτικών μέτρων του υπουργείου Υγείας, η διεξαγωγή όλων των αθλητικών εκδηλώσεων των ομάδων θα πραγματοποιείται κεκλεισμένων των θυρών στο Κλειστό Γυμναστήριο, για τις επόμενες 2 εβδομάδες, έως και την Κυριακή  22 Μαρτίου. Τα παραπάνω προληπτικά μέτρα θα εφαρμοστούν από Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020.

Για οτιδήποτε νεώτερο θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet