Έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία στον Δήμο Βριλησσίων λόγω «Covid-19»
Κοινωνία

Έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία στον Δήμο Βριλησσίων λόγω «Covid-19»

Ο Δήμος Βριλησσίων, μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, με την υποστήριξη του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ) και του Τμήματος αιμοδοσίας του Γ.Ν. «Ελ. Βενιζέλου – Αλεξάνδρα», προγραμματίζει το Σάββατο 28 Μαρτίου 2020 και ώρα 10.00 – 14.00, στα Δημοτικά – Κοινωνικά Ιατρεία Βριλησσίων έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία για την κάλυψη αναγκών που έχουν προκύψει λόγω «Covid-19».

Σε συνεργασία με όλους τους φορείς αιμοδοσίας της πόλης, Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών & Δωρητών Οργάνων Σώματος «Η Αλληλεγγύη», Ι.Ν. Αγίων 12 Αποστόλων, Ι.Ν Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Άνω Βριλήσσια, Πολιτιστικό και Αθλητικό Εξωραϊστικός Σύλλογος Άνω Βριλησσίων «Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος», ο Δήμος Βριλησσίων απευθύνει έκκληση σε όλους τους πολίτες των Βριλησσίων να στηρίξουν την προσπάθεια και να αφιερώσουν λίγο από τον χρόνο τους, ώστε να εξασφαλίσουμε αυτό το πολύτιμο αγαθό και να υπάρξει επάρκεια για όσους το έχουν ανάγκη.

Η διαδικασία της Εθελοντικής Αιμοδοσίας θα γίνει υπό τον έλεγχο και την τήρηση όλων των προβλεπόμενων προληπτικών μέτρων από το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν. «Ελ. Βενιζέλου – Αλεξάνδρα» και του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet