Έως τις 31/5 οι εγγραφές-επανεγγραφές στους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς των Βριλησσίων
Κοινωνία

Έως τις 31/5 οι εγγραφές-επανεγγραφές στους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς των Βριλησσίων

Για τις εγγραφές και επανεγγραφές των παιδιών στους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς ενημερώνει η δημοτική αρχή Βριλησσίων.

Ειδικότερα, η δημοτική αρχή αναφέρει:

  • Οι αιτήσεις για την εγγραφή και την επανεγγραφή των παιδιών θα υποβάλλονται ηλεκτρονικώς στο mail [email protected] ή ταχυδρομικά με την ένδειξη «ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ/ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟ/ΒΡΕΦΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΔΗΜΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ» στην διεύθυνση του ΟΚΠΑ. Δήμου Βριλησσίων, Λ. Πεντέλης 62, 15235 Βριλήσσια, από 10 έως και 31 Μαΐου 2022.
  • Η αίτηση όπου αναφέρονται τα απαραίτητα δικαιολογητικά υπάρχει αναρτημένη στο site του Δήμου (www.vrilissia.gr), στο site του ΟΚΠΑ (okpa-vrilissia.gr) καθώς και στον τοίχο του Facebook του Οργανισμού (www.facebook.com/vrilissiasolidarity).
  • Σημειώνεται ότι όταν ανακοινωθεί η Πρόσκληση της ΕΕΤΑΑ για τη δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», θα υπάρξει ενημέρωση από τον Οργανισμό μας ώστε να υποβάλλουν αίτηση για ένταξη στο πρόγραμμα.
  • Δεν θα γίνονται δεκτές αιτήσεις Γονέων/Κηδεμόνων που έχουν οικονομικές εκκρεμότητες της τρέχουσας σχολικής χρονιάς ή και περασμένων ετών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet