Αλληλεγγύη στην πράξη για τα παιδιά από τον Δήμο Βριλησσίων
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Αλληλεγγύη στην πράξη για τα παιδιά από τον Δήμο Βριλησσίων

Τα άπορα και ορφανά παιδιά που φιλοξενούνται στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» και την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Βαρδινογιάννη – Ελπίδα» επισκέφτηκαν ο δήμαρχος Βριλησσίων, Ξένος Μανιατογιάννης και η πρόεδρος του ΟΚΠΑ, Βούλα Αρσένη, συνοδευόμενοι από την προϊσταμένη του Τμήματος Ανθρωπίνων Πόρων και Κοινωνικής Πολιτικής και την κ. Ν. Κορόβυλα, εθελόντρια στον ΟΚΠΑ.

Το κλιμάκιο του Δήμου ανταποκρίθηκε άμεσα στις ανάγκες που υπάρχουν σε ιματισμό για τα ορφανά και άπορα παιδιά και παρέδωσε τρεις μεγάλες κούτες με υλικό. Επίσης, ξεναγήθηκε στους χώρους του Παιδογκολογικού Νοσοκομείου και ενημερώθηκε από την υπεύθυνη Τομεάρχη Αγάπη Ντούμου, σχετικά με τις ανάγκες που υπάρχουν σε εύρεση δείγματος μυελού των οστών.

Ο κ. Μανιατογιάννης και η κ. Αρσένη εκδήλωσαν την πρόθεσή τους, μέσω της Ιματιοθήκης του ΟΚΠΑ, ο Δήμος Βριλησσίων να συμβάλλει συστηματικά στην κάλυψη των αναγκών σε ιματισμό των παιδιών που νοσηλεύονται σε όλα τα Νοσοκομεία Παίδων.

«Η αλληλεγγύη αποδεικνύεται στην πράξη και δεν περιορίζεται στα όρια ενός Δήμου. Σήμερα, από το Νοσοκομείο Παίδων, όπου μικρά παιδιά αντιμετωπίζουν το πιο σκληρό πρόσωπο της ζωής, χωρίς να έχουν τα μέσα ή ακόμα και την οικογένειά τους για να τα στηρίξει, στέλνουμε το μήνυμα ότι η κοινωνία πρέπει να είναι παρούσα και να αγκαλιάζει όσους έχουν ανάγκη» δήλωσε ο δήμαρχος Βριλησσίων.

Ο ΟΚΠΑ ενημερώνει ότι το τηλέφωνο για ραντεβού λήψης δείγματος μυελού των οστών στο Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο (ΚΙΦ) του Δήμου είναι το 210 8045564. Ηλικίες που μπορούν να προσφέρουν μυελό είναι μεταξύ 16 και 45 ετών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet