Αναβάλλεται η σημερινή (21/9) συναυλία του Κώστα Λειβαδά στα Βριλήσσια
Κοινωνία

Αναβάλλεται η σημερινή (21/9) συναυλία του Κώστα Λειβαδά στα Βριλήσσια

Αναβάλλεται η σημερινή (21/9) συναυλία του Κώστα Λειβαδά στα Βριλήσσια λόγω των καιρικών συνθηκών, σε συνδυασμό με την απεργία των ΜΜΜ.

Η δημοτική αρχή επισημαίνει:

«Παρόλη τη συγκινητική ανταπόκριση του κόσμου και τους πολλούς φίλους που περιμέναμε απόψε στο θέατρο των Βριλησσίων, οι καιρικές συνθήκες που έχουν γίνει απειλητικές για το βράδυ, σε συνδυασμό με την ξαφνική απεργία των ΜΜΜ, μας οδηγούν στην αναβολή της σημερινής συναυλίας. Σκοπός μας είναι μια μεγάλη γιορτή, με τα ωραιότερα τραγούδια του Κώστα Λειβαδά, και οι σημερινές συνθήκες δεν μας επιτρέπουν αυτή τη γιορτή. Σύντομα θα ανακοινώσουμε νέα συναυλία, σε κλειστό χώρο. Για να είμαστε όλοι εκεί, για να απολαύσουμε και να χαρούμε, ένα ρεπερτόριο που αγαπάμε πολύ».

Σύμφωνα με τη δημοτική αρχή, η επιστροφή των εισιτηρίων θα γίνει στα σημεία της προπώλησης που τα αγοράσατε ή απευθείας στους τραπεζικούς λογαριασμούς σας για τις πωλήσεις μέσω ticketservices.

Ο Κώστας Λειβαδάς αναφέρει σχετικά: «Μετά από πολλά μηνύματα που έχουμε δεχθεί από χθες (20/9) το βράδυ, δυσαρεστημένων φίλων από την απεργία των μέσων και την επιδείνωση του καιρού, δεν επιθυμούμε να σας βάλουμε σε ταλαιπωρία και δοκιμασίες, κάτι που είναι τελείως αντίθετο στις αρχές και την καρδιά μου. Παράλληλα, το πολύ γεμάτο πρόγραμμα των συνεργατών μας, δεν μας επιτρέπει να κάνουμε άμεση μετάθεση της ημερομηνίας. Θα φροντίσουμε, το συντομότερο μέσα στον επόμενο μήνα, να οργανώσουμε, σε κλειστό χώρο πια, τα σωστά γενέθλια που χρωστάμε, με τις καλύτερες συνθήκες για όλους. Πιστεύουμε πως συμφωνείτε απόλυτα μαζί μας και ότι έχουμε την κατανόηση σας, παράλληλα με τα δικά μας “χίλια ευχαριστώ” στους φίλους μας, στους αγαπημένους ακροατές και στους δημοσιογράφους, για την αμέριστη στήριξή τους».

Τηλ. επικοινωνίας: 210 8101510, 210 8101511. Ώρες λειτουργίας: 09:00 έως 19:30, καθημερινά πλην Σαββάτου & Κυριακής. E-mail [email protected], site www.vrilissia-arts-sports.gr.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet