«Αντίσταση και Ανατροπή»: Όταν δεν λειτουργεί το Δημοτικό Συμβούλιο, η μόνη αντιπολίτευση είναι η γειτονιά!
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

«Αντίσταση και Ανατροπή»: Όταν δεν λειτουργεί το Δημοτικό Συμβούλιο, η μόνη αντιπολίτευση είναι η γειτονιά!

Συνεχίζονται οι δράσεις και εξορμήσεις της Αντικαπιταλιστικής Κίνησης Βριλησσίων «Αντίσταση και Ανατροπή» στις γειτονιές των Βριλησσίων, «δρόμο τον δρόμο, πόρτα-πόρτα, ενημερώνοντας τον κόσμο για τις εξελίξεις σχετικά με το πάρκο της Ναυτικής Βάσης και το νομοσχέδιο της κυβέρνησης που σχεδιάζει την καταστροφή όλου του φυσικού περιβάλλοντος», όπως αναφέρει.

«Μετά το αίτημα μας για δημόσια τηλεδιάσκεψη του Δημοτικού Συμβουλίου, ώστε να μπορούν να παρακολουθήσουν και να τοποθετηθούν οι δημότες, όχι μόνο δεν γίνεται κάτι τέτοιο, αλλά η δημοτική αρχή ανέβαλλε το Δ.Σ. και κωλυσιεργεί τη διεξαγωγή νέας έκτακτης συνεδρίασης, αυτό που σωστά έχουν ζητήσει όλες οι δημοτικές παρατάξεις» σημειώνει η Κίνηση, σε ανακοίνωσή της και προσθέτει:

«Ωστόσο, ο χρόνος κυλάει γρήγορα καθώς την Τρίτη ψηφίζεται το νομοσχέδιο. Στις εξορμήσεις συναντάμε δεκάδες εξοργισμένους ανθρώπους που θέλουν να δράσουν για να σωθεί το πάρκο της Ναυτικής Βάσης. Με αυτή τη δύναμη θα πορευτούμε. Είμαστε κομμάτι ενός πανελλαδικού κινήματος 130+ φορέων που ζητάνε απόσυρση του νομοσχεδίου.

»Γι’ αυτό συνεχίζουμε τις δράσεις μας στις γειτονιές, προετοιμάζοντας την μόνη αντιπολίτευση που μπορεί να τους σταματήσει, την Τοπική Κοινωνία!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet