Αυξάνει τις αστυνομικές δυνάμεις στα Βριλήσσια το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Αυξάνει τις αστυνομικές δυνάμεις στα Βριλήσσια το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Άμεση και θετική υπήρξε η ανταπόκριση του υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοΐδη μετά από την προγραμματισμένη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020 στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με τον δήμαρχο Βριλησσίων, Ξενοφώντα Μανιατογιάννη.

Βασικό θέμα της συνάντησης το κλίμα ανησυχίας και ανασφάλειας που επικρατεί το τελευταίο διάστημα στην κοινωνία των Βριλησσίων, λόγω κρουσμάτων ανομίας και παραβατικών συμβάντων, για τα οποία ο υπουργός ήταν ήδη ενήμερος από τον δήμαρχο.

Ο δήμαρχος εξέφρασε την ανησυχία, αλλά και την επιθυμία να αυξηθεί η αστυνόμευση στον Δήμο ώστε να απομακρυνθεί η ανασφάλεια από τις γειτονιές των Βριλησσίων και να επανέλθει το δημόσιο αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες.

Ο υπουργός Μ. Χρυσοχοΐδης, αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης, έδωσε, σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης του Δήμου Βριλησσίων, εντολή μαζί με την ομάδα ΔΙ.ΑΣ, η οποία ήδη επιχειρεί αυξημένες περιπολίες, να ενισχυθεί άμεσα η αστυνόμευση στον Δήμο Βριλησσίων με 10 επιπλέον άνδρες της ομάδας ΔΕΛΤΑ (Δύναμη Ελέγχου Ταχείας Αντίδρασης), η οποία θα εκτελεί σε μόνιμη βάση και καθημερινά επιχειρησιακές εξορμήσεις για πρόληψη και καταστολή τυχόν έκνομων ενεργειών.

Ο δήμαρχος Βριλησσίων αφού ευχαρίστησε τον υπουργό για την αποτελεσματική συνεργασία, δήλωσε: «Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να διαταράξει τη δημόσια ασφάλεια παραβιάζοντας και τρομοκρατώντας την ήσυχη κοινωνία της πόλης μας. Μαζί με τις δικές μας προσπάθειες ήρθε και η ενίσχυση του υπουργείου και είμαι σίγουρος ότι θα επανέλθει η τάξη και οι πολίτες θα νιώθουν ασφαλείς στα σπίτια τους».

Υπουργός και δήμαρχος συμφώνησαν ότι θα συνεχίσουν να βρίσκονται σε επικοινωνία και συνεργασία με στόχο τη δημόσια τάξη και ασφάλεια.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet