Αυξημένη προσέλευση στην αιμοδοσία της 12ης Σεπτεμβρίου στον Δήμο Βριλησσίων
Κοινωνία

Αυξημένη προσέλευση στην αιμοδοσία της 12ης Σεπτεμβρίου στον Δήμο Βριλησσίων

Όπως γνωστοποιεί ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Βριλησσίων, ολοκληρώθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου άλλη μια προγραμματισμένη αιμοδοσία η οποία είχε μεγάλη προσέλευση, τόσο για λήψη σιέλου για πιθανό δότη μυελού των οστών, όσο και για προσφορά αίματος. Ιδιαίτερα προσήλθαν 97 αιμοδότες και 25 πιθανοί συμβατοί φορείς μυελού των οστών.

Ο Οργανισμός ζητεί την κατανόηση των πολιτών για την αλλαγή της αίθουσας όπου έγινε η δράση, την τελευταία στιγμή, αλλά όπως εξηγεί προηγείται η ασφαλής τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου.

«Συνεχίζουμε, όλοι οι φορείς αιμοδοσίας της πόλης μας, δυναμικά. Σας ευχαριστούμε όσους προσήλθατε και αυτή τη φορά. Ευχαριστούμε πολύ όσους συμμετείχαν καθ’ όλη τη διάρκεια της αιμοδοσίας ενεργά και αυτή τη φορά, οι φορείς αιμοδοσίας της πόλης μας, τον π. Σπυρίδωνα Ι.Ν. Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, την κ. Σεντούκα από την “Αλληλεγγύη”, τον κ. Τζαμουράνη από τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Σύλλογο Άνω Βριλησσίων “Μεταμόρφωση του Σωτήρος”, την κ. Παπαδοπούλου Αφροδίτη και την νοσηλεύτρια μας την κ. Κωνσταντίνα, προσωπικό ΟΚΠΑ, τα μέλη του Δ.Σ. ΟΚΠΑΔΒ, Ράπτη Σοφία, Λιακόπουλο Κώστα, Κοντοδηνά Δημήτρη, τον αντιδ/ρχο Οικονομικών κ. Βαφειάδη, πάντα συνεπής αιμοδότης και την πρόεδρο ΟΚΠΑΔΒ, κ. Αρσένη-Λάμπρου», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet