Βράβευση του Δήμου Βριλησσίων για τον Επιταχυντή Δεξιοτήτων Mellon στα Bravo Sustainability Awards
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Βράβευση του Δήμου Βριλησσίων για τον Επιταχυντή Δεξιοτήτων Mellon στα Bravo Sustainability Awards

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, η τελετή απονομής των Bravo Sustainability Awards.

Ο Δήμος Βριλησσίων διακρίθηκε στην κατηγορία «BRAVO IN ACTION» για τον Επιταχυντή Δεξιοτήτων Mellon – το πρόγραμμα κύκλων δωρεάν σεμιναρίων που αναπτύσσει και ενδυναμώνει τις επαγγελματικές δεξιότητες των συμμετεχόντων, βοηθώντας τους να διεκδικήσουν και να διατηρήσουν μια θέση στην αγορά εργασίας, από την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση knowl για την Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση, με μέγα δωρητή το Stavros Niarchos Foundation.

Στην τελετή απονομής παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Βριλησσίων, Ξενοφών Μανιατογιάννης, ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Αλέξης Μαυραγάνης, ο προϊστάμενος των Οικονομικών Υπηρεσιών, Γ. Κρικώνης, στελέχη από τη knowl, στελέχη δήμων και περιφερειών, καθώς και επιχειρήσεων.

Ο δήμαρχος τόνισε ότι «με το πρόγραμμα της ενδυνάμωσης δεξιοτήτων MELLON επενδύουμε όχι απλώς στην αύξηση των δυνατοτήτων εύρεσης εργασίας από τους συμμετέχοντες συμπολίτες μας, αλλά και στην προοπτική διατήρησής της και στη βέλτιστη ατομική εξέλιξη της καθεμιάς και καθενός που κάνει επιλογή ένταξής του σε αυτό», καθώς και ότι «το ζήτημα τόνωσης της απασχόλησης των δημοτών μας αποτελεί σημαντική προτεραιότητα στη δύσκολη περίοδο που ζούμε».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet