Βραβεύθηκαν οι νέοι φοιτητές από σχολεία του Δήμου Βριλησσίων
Κοινωνία

Βραβεύθηκαν οι νέοι φοιτητές από σχολεία του Δήμου Βριλησσίων

Την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε η τιμητική εκδήλωση βράβευσης του Δήμου Βριλησσίων για τους επιτυχόντες μαθητές των λυκείων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση κατά το σχολικό έτος 2017-18, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Βριλησσίων.

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, έγινε η απονομή επαίνων στους εθελοντές καθηγητές του Δημοτικού Κέντρου Μελέτης και η βράβευση 200 και πλέον παιδιών που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση της χώρας. Οι τέσσερις μαθητές με την υψηλότερη βαθμολογία από κάθε λύκειο έλαβαν, επιπλέον, δωρεάν ακτοπλοϊκά εισιτήρια της εταιρείας «SEAJETS», με πρωτοβουλία του αντιδημάρχου Οικονομικών, Κ. Βαφειάδη.

Ο δήμαρχος Ξένος Μανιατογιάννης συνεχάρη τους μαθητές και τους ευχήθηκε καλές σπουδές και καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν αποφασίσουν να κάνουν στη ζωή τους στο μέλλον.

Η αντιδήμαρχος Παιδείας, Σοφία Χαντζάρα, ευχαρίστησε τους εθελοντές καθηγητές του ΔΗΚΕΜΕ για την πολύτιμη προσφορά τους και απευθυνόμενη στους μαθητές ευχήθηκε καλή ακαδημαϊκή πορεία.

Στην τελετή βράβευσης παρευρέθηκαν οι πρόεδροι των δύο Σχολικών Επιτροπών, Γ. Παρασκευοπούλου και Α. Εγκολφόπουλος, οι διευθυντές των δύο Λυκείων κ.κ. Καραγεώργος και Χριστάκης, η υποδιευθύντρια του 2ου Λυκείου, κ. Χαρίση και η διευθύντρια του 1ου Γυμνασίου, κ. Σύρμα και ο πρώην αντιδήμαρχος κ. Κάππας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet