Βραδιές μουσικής και αλληλεγγύης στα Βριλήσσια
Κοινωνία

Βραδιές μουσικής και αλληλεγγύης στα Βριλήσσια

Στο πλαίσιο της ενίσχυσης του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Βριλησσίων πραγματοποιούνται την επόμενη εβδομάδα δύο πολύ ενδιαφέρουσες συναυλίες στο Θέατρο Νταμάρι – Αλίκη Βουγιουκλάκη (Μεταμόρφωση Σωτήρος & Υψηλάντου, Άνω Βριλήσσια).

Η συμμετοχή όλων στις συναυλίες και η συμβολή σε είδη που θα ανακουφίσουν τους ευπαθείς συμπολίτες μας είναι πολύ σημαντική.

Συγκεκριμένα:

Συναυλία αλληλεγγύης με τους
Ν. Μαυρουδή, Ν. Βενετσάνου και Γ. Τοσικιάν στα Βριλήσσια / αφίσα

Τη Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019 στις 9 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Κάθε μια νύχτα είναι μόνο μια σελίδα…» με τους Νότη Μαυρουδή, Νένα Βενετσάνου και Γιώργο Τοσικιάν.

Μία παράσταση βασισμένη στη λυρική και αισθαντική φωνή της Νένας Βενετσάνου, με συνοδεία από τις κλασικές κιθάρες του συνθέτη Νότη Μαυρουδή και του κιθαριστή Γιώργου Τοσικιάν. Μια ατμοσφαιρική μουσική περιπλάνηση με τραγούδια που αγαπήθηκαν και κιθαριστικά ντουέτα. Στην παράσταση ακούγονται τραγούδια και μουσικές των Νότη Μαυρουδή, Μάνου Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Νένας Βενετσάνου, Βασίλη Τσιτσάνη κ.ά. Μουσικές με αντοχές στον χρόνο που όλοι τραγουδάμε στις παρέες μας.

Στη συναυλία αυτή θα συγκεντρώνονται τυποποιημένα τρόφιμα και είδη καθαρισμού για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Βριλησσίων και οι πολίτες πρέπει να δείξουν προσοχή στην ημερομηνία λήξης του κάθε προσφερόμενου προϊόντος.

Θα ακολουθήσει την Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019 στις 21:00 μουσική βραδιά με τον Γρηγόρη Μπιθικώτση.

Συναυλία αλληλεγγύης με τον Γ. Μπιθικώτση στα Βριλήσσια / αφίσα

Ένα ταξίδι στη ζωή και το έργο του μεγάλου Έλληνα ερμηνευτή, συνθέτη και τραγουδοποιού Γρηγόρη Μπιθικώτση, μέσα από τα μάτια και τη φωνή του συνονόματου γιου του Γρηγόρη Μπιθικώτση.

Από τον Βασίλη Τσιτσάνη, τον Μάρκο Βαμβακάρη, τον Μανώλη Χιώτη, τον Γιώργο Ζαμπέτα και τον Άκη Πάνου, αλλά και τις μεγάλες επιτυχίες που συνέθεσε ο ίδιος έως τον Σταύρο Ξαρχάκο, τον Μάνο Χατζηδάκι. Και βέβαια τα σπουδαία έργα του Μίκη Θεοδωράκη.

Στη συναυλία αυτή θα συγκεντρώνονται φάρμακα για τις ανάγκες του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Βριλησσίων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet