Βριλήσσια: Την αποφοίτησή τους γιόρτασαν τα τμήματα εκμάθησης της αραβικής γλώσσας
Κοινωνία

Βριλήσσια: Την αποφοίτησή τους γιόρτασαν τα τμήματα εκμάθησης της αραβικής γλώσσας

Εκδήλωση αποφοίτησης τμημάτων εκμάθησης της αραβικής γλώσσας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Βριλησσίων.

Την απονομή των βεβαιώσεων της αποφοίτησης έκανε η πρόεδρος του ΟΚΠΑΔΒ και αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αγωγής Υγείας Β. Αρσένη-Λάμπρου, η οποία μετέφερε τον χαιρετισμό του δημάρχου Ξένου Μανιατογιάννη και τα μέλη του Δ.Σ. του ΟΚΠΑΔΒ Σοφία Ράπτη και Νίκος Κωστούλας.

Η δημοτική αρχή αναφέρει ότι η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μπουφέ λιβανέζικων εδεσμάτων και ελληνικών γλυκών. Η φιλία των δύο λαών Λιβάνου και Βριλησσίων αναπτύχθηκε τα τελευταία χρόνια στον Δήμο Βριλησσίων μέσα από πράξεις προσφοράς και αλληλεγγύης. Θερμές ευχαριστίες για τη συνεργασία από τη δημοτική αρχή στον πρόεδρο της Ένωσης Έλιας Ουαλίντ και στους καθηγητές Nelly Yorgiou Deeb, Γιώργο Χαραλαμπίδη και Ahmed Edris.

Ο Δήμος Βριλησσίων μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης, σε συνεργασία με την Ελληνολιβανική Ένωση Ελλάδος, υλοποιεί για 3η συνεχόμενη χρονιά δωρεάν μαθήματα εκμάθησης της αραβικής γλώσσας και καλεί όσοι από τους δημότες επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή για τη νέα χρονιά να καλέσουν στον τηλεφωνικό αριθμό του ΟΚΠΑΔΒ 210 6135611.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet