Δήμος Βριλησσίων: Βράβευση των δημοτικών σχολείων που πραγματοποίησαν ανακύκλωση στην πηγή το 2019-2020
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Δήμος Βριλησσίων: Βράβευση των δημοτικών σχολείων που πραγματοποίησαν ανακύκλωση στην πηγή το 2019-2020

Στο πλαίσιο των δράσεων της 6ης Εβδομάδας Περιβάλλοντος, την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020 και ώρα 11:00π.μ., θα πραγματοποιηθεί η βράβευση των δημοτικών σχολείων του Δήμου Βριλησσίων για την ανακύκλωση στην πηγή που πραγματοποίησαν κατά τη σχολική χρονιά 2019-2020.

Η σχολική δράση «Πράσινοι Μαθητές σε Αποστολή!» υλοποιήθηκε από τον Δήμο Βριλησσίων, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Followgreen», μέσω της οποίας πραγματοποιείται η διασύνδεση της σχολικής κοινότητας, των νοικοκυριών και της τοπικής αγοράς.

Στόχος της δράσης ήταν γονείς & παιδιά να απασχοληθούν διασκεδαστικά και δημιουργικά στο σπίτι, μέσω του ειδικά διαμορφωμένου ενημερωτικού υλικού των «Green Missions» σε άρθρα, βίντεο και κουίζ, ολοκληρώνοντας στόχους και παράλληλα κερδίζοντας πόντους επιβράβευσης.

Ειδικότερα, τα επτά δημοτικά σχολεία που συμμετείχαν στη δράση, συνέλεξαν περισσότερους από 4.000 πόντους, ολοκληρώνοντας επιτυχώς 11 «SchoolGreenMissions» με τη βοήθεια των γονέων τους.

Τα πρώτα σε επιδόσεις σχολεία θα λάβουν ως δώρο ηλεκτρονικό εξοπλισμό για τη σχολική τους μονάδα, καθώς και ένα δέντρο για να φυτέψουν στο προαύλιο του σχολείου τους. Επιπλέον, όλα τα σχολεία θα παραλάβουν επαίνους συμμετοχής για την προσπάθειά τους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet