Δήμος Βριλησσίων: Το «Followgreen» έρχεται και στα κινητά τηλέφωνα μέσω εφαρμογής
Κοινωνία

Δήμος Βριλησσίων: Το «Followgreen» έρχεται και στα κινητά τηλέφωνα μέσω εφαρμογής

Ο Δήμος Βριλησσίων ενημερώνει ότι η διαδικτυακή πλατφόρμα επιβράβευσης της ανακύκλωσης «Followgreen» είναι πλέον διαθέσιμη και για κινητά τηλέφωνα. Η εφαρμογή αποτελεί καινοτομία, όπως σημειώνουν, του Δήμου, καθώς επιβραβεύει την ανακύκλωση των πολιτών, όπου και αν βρίσκονται.

Ο δημότης κάνοντας χρήση της εφαρμογής μπορεί να αποκτήσει εύκολα και γρήγορα πρόσβαση στο εκπαιδευτικό υλικό της πλατφόρμας για την ανακύκλωση και το περιβάλλον, μέσω του οποίου κερδίζει πόντους επιβράβευσης.

Επιπλέον, προσφέρεται η δυνατότητα στον δημότη να ανακαλύψει τα πλησιέστερα σημεία ανακύκλωσης στην πόλη των Βριλησσίων μέσω πλοήγησης σε χάρτη, όπου περιλαμβάνονται οδηγίες και χρηστικές πληροφορίες. Παράλληλα, κερδίζει πόντους επιβράβευσης καταχωρώντας την ανακύκλωσή του.

Η εφαρμογή περιέχει έναν πλήρη και σύγχρονο μηχανισμό για την προβολή των πλησιέστερων τοπικών καταστημάτων που παρέχουν προσφορές/υπηρεσίες. Οι δημότες μπορούν να αποκτήσουν τις προσφορές/υπηρεσίες εξαργυρώνοντας τους πόντους επιβράβευσης, που έχουν συγκεντρώσει από τις παραπάνω ενέργειες.

Το Followgreen App του Δήμου Βριλησσίων διατίθεται χωρίς χρέωση στα «App store» για «Apple» και «Google Play» για «Android» κινητά και είναι προσβάσιμο σε όλους τους δημότες.

Ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Βιώσιμης Ανάπτυξης & Ψηφιακών Εφαρμογών, Αλέξης Μαυραγάνης, καλεί όλους τους δημότες να εγγραφούν και να ξεκινήσουν τη διάδρασή τους με την ηλεκτρονική πλατφόρμα προσφορών και εκπτώσεων των καταστημάτων της πόλης και να ωφεληθούν από αυτές, ενώ τόνισε ότι «πρόκειται για μια νέα διαδικτυακή δυνατότητα ιδιαίτερα χρήσιμη και για τη νέα γενιά Βριλησσιωτών».

Ο δήμαρχος Βριλησσίων, Ξένος Μανιατογιάννης, σημείωσε ότι «με την επέκταση της δράσης και στις συσκευές κινητής τηλεφωνίας γίνεται ένα χρήσιμο βήμα για την αναγκαία μετάβαση του Δήμου Βριλησσίων στην ψηφιακή εποχή και, ταυτόχρονα, συνδέεται η βιώσιμη ανάπτυξη και η κυκλική οικονομία με την ψηφιακότητα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet