Δεν ξεχνούμε ότι στον ΟΚΠΑ Δήμου Βριλησσίων υπάρχει Ιματιοθήκη-Κοινωνικό Ανταλλακτήριο
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Δεν ξεχνούμε ότι στον ΟΚΠΑ Δήμου Βριλησσίων υπάρχει Ιματιοθήκη-Κοινωνικό Ανταλλακτήριο

Ο Δήμος Βριλησσίων υπενθυμίζει ότι στον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης (ΟΚΠΑΔΒ), Λ. Πεντέλης 62, υπάρχει η Κοινωνική Ιματιοθήκη, το Ανταλλακτήριο ρούχων και ό,τι άλλο είδος μπορεί να έχει ένα σπίτι.

«Με τη συμμετοχή και τη συνεισφορά όλων επιτυγχάνεται η ανανέωση των ειδών που προσφέρονται στον κόσμο, τροφοδοτώντας επαρκώς τις ανάγκες. Εξυπακούεται ότι μπορεί ο καθένας να αφήνει ό,τι δεν χρειάζεται και να παίρνει ό,τι του χρειάζεται εντελώς δωρεάν. Και όχι μόνο ρούχα, αλλά και παπούτσια, μαντίλια, ζώνες, τσάντες, αξεσουάρ γενικώς, είδη οικιακής χρήσεως, παιδικά, παιχνίδια, παραμύθια… Οτιδήποτε δεν χρειάζεστε εσείς, μπορεί να το χρειάζεται κάποιος άλλος. Χωρίς χρήματα. Εδώ, το χρήμα δεν περνά. Μην αφήνετε πράγματα που δεν χρειάζεστε πλάι στους κάδους» σημειώνει ο ΟΚΠΑΔΒ.

Στην Ιματιοθήκη-Ανταλλακτήριο, οι προσερχόμενοι θα βρουν την κ. Λάγια και ευγενέστατες και εξυπηρετικότατες εθελόντριες, οι οποίες παραλαμβάνουν με σεβασμό τα ρούχα, τα ταξινομούν και εξυπηρετούν σε ό,τι χρειαστεί, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

«Ενημερώστε και τους φίλους σας! Στις δύσκολες εποχές για όλους, η Κοινωνική Ιματιοθήκη-Ανταλλακτήριο στήριξε και στηρίζει όλους όσοι το χρειάζονται. Στηρίζεται στη φιλοσοφία της ανταλλακτικής οικονομίας. Οι οικονομικά αδύνατοι συμπολίτες μας μπορούν να αποκτούν δωρεάν είδη ένδυσης, υπόδησης, είδη οικιακού εξοπλισμού. Οι συμπολίτες μας οι οποίοι δεν εντάσσονται σε αυτήν την κατηγορία μπορούν να ανταλλάσσουν τα παραπάνω είδη» προσθέτει ο Οργανισμός.

Στο Κοινωνικό Ανταλλακτήριο μπορούν να απευθύνονται οι πολίτες που επιθυμούν να ανταλλάξουν ρούχα ή άλλα είδη, τα οποία πλέον δεν χρειάζονται, με κάτι άλλο που μπορεί να τους φανεί χρήσιμο. Απαραίτητη προϋπόθεση να είναι σε άριστη κατάσταση και καθαρά.

«Καθημερινά έως και Σάββατο, δεχόμαστε τις προσφορές σας και κάνετε ανταλλαγές όσοι νομίζετε ότι μπορείτε. Σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξη 6χρονια τώρα. Συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα σε όλους» καταλήγει ο ΟΚΠΑΔΒ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet