Διανομή ακτινιδίων στον Δήμο Βριλησσίων
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Διανομή ακτινιδίων στον Δήμο Βριλησσίων

Στο πλαίσιο της προσπάθειας για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, ο Δήμος Βριλησσίων, μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης, πραγματοποιεί δωρεάν διανομή ακτινιδίων σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Tετάρτη 18 Mαϊου 2016, από τις 8.00 έως τις 14.00, στον χώρο του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης (Λ. Πεντέλης 62, Βριλήσσια).

Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο της εφαρμογής του Κανονισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης 1031/2014 για προσωρινά έκτακτα για συμπληρωματικά προσωρινά έκτακτα μέτρα στήριξης στους παραγωγούς ορισμένων οπωροκηπευτικών και της ΚΥΑ με αρ.πρωτ. 3320/89565 των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, μέσω των Κοινωνικών Συμπράξεων που έχουν συσταθεί για τις ανάγκες του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ).

Δικαιούχοι είναι οι εγγεγραμμένοι στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βριλησσίων, οι εγγεγραμμένοι στο Πρόγραμμα Επισιτιστικής Βοήθειας (ΤΕΒΑ), οι δικαιούχοι κάρτας σίτισης της ανθρωπιστικής κρίσης και οι κάτοχοι βιβλιαρίου ανασφαλίστου.

Οι ωφελούμενοι θα μπορούν με την επίδειξη της κάρτας δικαιούχου Κοινωνικού Παντοπωλείου ή της Κάρτας Σίτισης της ανθρωπιστικής κρίσης ή της αίτησης για την επισιτιστική βοήθεια ή το βιβλιάριο ανασφαλίστου, να παραλαμβάνουν την ανάλογη ποσότητα.

Τα ακτινίδια προέρχονται από τον Συνεταιρισμό Άργους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet