Διευρυμένη έκτακτη σύσκεψη Πολιτικής Προστασίας Δήμου Βριλησσίων
Κοινωνία

Διευρυμένη έκτακτη σύσκεψη Πολιτικής Προστασίας Δήμου Βριλησσίων

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 24 Νοεμβρίου 2019 στο δημαρχείο Βριλησσίων διευρυμένη έκτακτη σύσκεψη Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση των μετεωρολογικά προβλεπόμενων (ενδεχόμενων) καιρικών φαινομένων, με τη συμμετοχή υπηρεσιακών στελεχών του Δήμου.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Βριλησσίων για την Πολιτική Προστασία παραμένουν σε επιφυλακή μέχρι την απομακλιμάκωση των καιρικών φαινομένων, που αναμένεται περί το μεσημέρι της Δευτέρας 25 Νοεμβρίου.

Η διοίκηση του Δήμου παρακαλεί τους δημότες Βριλησσίων να περιορίσουν στο ελάχιστο τις μετακινήσεις τους όσο διαρκεί η κατάσταση επιφυλακής, με βάση τις επίσημες ανακοινώσεις της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Για οποιαδήποτε επείγουσα ανάγκη οι πολίτες μπορούν να καλούν στους αριθμούς τηλεφώνου 210 6130917 και 6942 475475.

Στη σύσκεψη, την οποία συντόνισε ο δήμαρχος Βριλησσίων, Ξένος Μανιατογιάννης, συμμετείχαν ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Παναγιώτης Φυκίρης, ο προϊστάμενος Διεύθυνσης Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας, Σωκράτης Κουκλάδας, ο προϊστάμενος του Τμήματος Καθαριότητας, Θεοδόσης Καλλίτσης, τα στελέχη της Πολιτικής Προστασίας Αλέκος Κοντομάρης και Εύη Καλουμέρη και ο επόπτης της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, Θεόδωρος Σπηλιόπουλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet