Δωρεάν εξετάσεις HIV και Ηπατίτιδας Β & C κάθε μήνα στον Δήμο Βριλησσίων
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Δωρεάν εξετάσεις HIV και Ηπατίτιδας Β & C κάθε μήνα στον Δήμο Βριλησσίων

Ο Δήμος Βριλησσίων, μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, σε συνεργασία με την PRAKSIS στο πλαίσιο των ανθρωπιστικών και ιατρικών προγραμμάτων της για τη Δημόσια Υγεία, ξεκινά κύκλο παρεμβάσεων με σκοπό το τρίπτυχο «ενημέρωση – πρόληψη – εξέταση» για τον ιό HIV και τις Ηπατίτιδες B & C.

H Κινητή Μονάδα της PRAKSIS θα βρίσκεται τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου, από τις 11:00 έως τις 14:00, στην πλατεία Αναλήψεως, στα Βριλήσσια.

Η δράση θα υλοποιείται κάθε μήνα στην πόλη των Βριλησσίων μέσω κινητής μονάδας, με την καθοδήγηση εξειδικευμένου επιστημονικού προσωπικού (γιατρούς, ψυχολόγους, κοινωνικούς επιστήμονες).

O έλεγχος πραγματοποιείται ανώνυμα και εμπιστευτικά, χωρίς ραντεβού, με άμεσο αποτέλεσμα και απευθύνεται σε όλους (άνδρες και γυναίκες που έχουν ενεργή σεξουαλική ζωή). Παράλληλα, θα διανέμεται ενημερωτικό υλικό παρέχοντας τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους/ες για γρήγορη και έγκυρη ενημέρωση σχετικά με τον ιό HIV και τις Ηπατίτιδες B & C. Κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής του ελέγχου τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από την πανδημία Covid-19.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet