Δωρεάν προγράμματα λογοθεραπείας για παιδιά και ενήλικες στο Κοινωνικό Ιατρείο Δήμου Βριλησσίων
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Δωρεάν προγράμματα λογοθεραπείας για παιδιά και ενήλικες στο Κοινωνικό Ιατρείο Δήμου Βριλησσίων

Ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Βριλησσίων, σε συνεργασία για 3η χρονιά με το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, συνεχίζει και φέτος τα ιδιαίτερα επιτυχημένα προγράμματα λογοθεραπείας για παιδιά και ενήλικες.

Προγράμματα λογοθεραπείας Δήμου Βριλησσίων.

Στο πλαίσιο του προγράμματος λογοθεραπείας για παιδιά παρέχονται δωρεάν υπηρεσίες αξιολόγησης λόγου – ομιλίας και λογοθεραπείας σε παιδιά από 4 ετών.

Ειδικότερα, μπορούν να εξυπηρετηθούν άτομα με διαταραχές επικοινωνίας ή αναπτυξιακές διαταραχές (φωνολογική διαταραχή, καθυστέρηση λόγου – ομιλίας, αρθρωτική διαταραχή, λεκτική δυσπραξία, διάχυτη αναπτυξιακή διαταραχή κ.ά.).

Στο πλαίσιο του προγράμματος λογοθεραπείας για ενήλικες παρέχονται δωρεάν υπηρεσίες αξιολόγησης και λογοθεραπείας σε ενήλικες με άνοια, νευρολογικές παθήσεις (Αλτσχάιμερ, Πάρκινσον κ.ά.), δυσαρθρία ή που έχουν υποστεί εγκεφαλικά επεισόδια.

Τα προγράμματα εντάσσονται στο εκπαιδευτικό πλαίσιο του Μητροπολιτικού Κολλεγίου και παρέχονται δωρεάν σε όλους όσοι τα χρειάζονται.

Τα προγράμματα λογοθεραπείας λειτουργούν στο Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου Βριλησσίων (Λ. Πεντέλης  62, 1ος όροφος) για παιδιά κάθε Παρασκευή 9.00 – 12.00 και για ενήλικες κάθε Τρίτη 9.00 – 12.00 κατόπιν ραντεβού.

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην κ. Μαριάννα Λουλέ, ψυχολόγο, στον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, τηλ. 210 8045564.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet