Δύο μήνες θα διαρκέσουν οι εργασίες επί της οδού Ροδόπης για το μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο στα Βριλήσσια
Κοινωνία

Δύο μήνες θα διαρκέσουν οι εργασίες επί της οδού Ροδόπης για το μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο στα Βριλήσσια

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας στην πολεοδομική ενότητα από Ολύμπου έως Αναπαύσεως, στα Βριλήσσια, όπως αναφέρει η δημοτική αρχή. Το συγκεκριμένο στάδιο του έργου προβλέπει την εκτέλεση χωματουργικών εργασιών-τομών για την εγκατάσταση νέων αγωγών ομβρίων υδάτων και σχαρών υδροσυλλογής επί της οδού Ροδόπης.

«Πρόκειται για ένα σημείο στο οποίο έχουν παρατηρηθεί συχνά προβλήματα μετά από βροχοπτώσεις και με το συγκεκριμένο σημαντικό έργο υποδομής η πόλη μας θωρακίζεται για τα επόμενα χρόνια» σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Οι εργασίες στο συγκεκριμένο κομμάτι επί της οδού Ροδόπης θα διαρκέσουν περίπου δύο μήνες. Στο σημείο έχει τοποθετηθεί η απαιτούμενη σήμανση για την προσωρινή εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Το σύνολο του έργου χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής και για να ολοκληρωθεί σε όλο το εύρος του εκτιμάται πως θα χρειαστούν περίπου δύο χρόνια. 

Ο δήμαρχος Βριλησσίων Γιάννης Πισιμίσης δήλωσε σχετικώς: «Στην πόλη μας έχει ξεκινήσει η υλοποίηση του πολύ μεγάλου έργου της αντιπλημμυρικής θωράκισης για την περιοχή από την οδό Ολύμπου μέχρι την οδό Αναπαύσεως. Σε εξέλιξη βρίσκονται τα έργα στην οδό Ροδόπης, σε έναν δρόμο που πραγματικά αντιμετώπιζε πολύ μεγάλα προβλήματα με πλημμυρικά φαινόμενα όλα τα προηγούμενα χρόνια. Στο συγκεκριμένο σημείο κατασκευάζονται νέοι αγωγοί ομβρίων υδάτων, καθώς και σχάρες υδροσυλλογής. Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο και ζωτικής σημασίας έργο. Χρειαζόμαστε όλη την κατανόηση και την υπομονή που μπορεί και πρέπει να δείξει η τοπική μας κοινωνία και οι συμπολίτες μας. Η όχληση θα είναι προσωρινή, το έργο όμως θα είναι μόνιμο»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet