Είκοσι έξι προσλήψεις στη σχολική καθαριότητα από τον Δήμο Βριλησσίων
Κοινωνία

Είκοσι έξι προσλήψεις στη σχολική καθαριότητα από τον Δήμο Βριλησσίων

Είκοσι έξι προσλήψεις πλήρους απασχόλησης στη σχολική καθαριότητα για το νέο σχολικό έτος ανακοίνωσε ο Δήμος Βριλησσίων, ο οποίος, όπως τόνισε, καλύπτει και φέτος το επιπλέον κόστος μισθοδοσίας, που ξεπερνά τις 150.000 ευρώ.

Παράλληλα, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, τόσο η τεχνική υπηρεσία του Δήμου όσο και η εν εξελίξει εργολαβία διεκπεραίωσε – και συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς – τις εργασίες της ενεργειακής αναβάθμισης του 1ου Γυμνασίου & 1ου Λυκείου, καθώς και εργασίες επισκευής και συντήρησης όλων των σχολικών μονάδων. Οι εργασίες μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν ελαιοχρωματισμούς εσωτερικά και εξωτερικά των σχολείων, επισκευή εξοπλισμού αιθουσών, εργασίες συντήρησης στους αύλειους χώρους, συντήρηση και επισκευή εξοπλισμού χώρων υγιεινής και για ΑμεΑ, ηλεκτρολογικές εργασίες κ.ά.

Ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Βαφειάδης δήλωσε σχετικά: «Μεριμνούμε για την ομαλή λειτουργία των σχολείων προς όφελος των μαθητών και των εκπαιδευτικών και φροντίζουμε να τους παρέχουμε τις καλύτερες συνθήκες ασφάλειας, υγιεινής και άνεσης στον χώρο τους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet