Εθελοντές για διδασκαλία σε μαθητές Γυμνασίου αναζητεί το ΔΗΚΕΜΕ Βριλησσίων
Κοινωνία

Εθελοντές για διδασκαλία σε μαθητές Γυμνασίου αναζητεί το ΔΗΚΕΜΕ Βριλησσίων

Ο Δήμος Βριλησσίων καλεί εθελοντές εκπαιδευτικούς Μέσης Εκπαίδευσης να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για διδασκαλία σε μαθητές Γυμνασίου στο Δημοτικό Κέντρο Μελέτης.

Το Δημοτικό Κέντρο Μελέτης (ΔΗΚΕΜΕ) του Δήμου Βριλησσίων, υπό την αιγίδα της αντιδημαρχίας Παιδείας & Εθελοντισμού, λειτούργησε για πρώτη φορά κατά τη σχολική χρονιά 2014-2015, παρέχοντας ενισχυτική διδασκαλία στους μαθητές των τριών τάξεων των Γυμνασίων της πόλης, με πλήρες καθημερινό πρόγραμμα στα βασικά μαθήματα.

Στηρίζεται αποκλειστικά στην υποδειγματική εθελοντική προσφορά εκπαιδευτικών διαφόρων ειδικοτήτων, διότι, όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος, στις δύσκολες εποχές που όλοι βιώνουμε, έχει γίνει απαραίτητος ο Εθελοντισμός για τη λειτουργία και συνέχιση του θεσμού.

«Αισθανόμαστε την ανάγκη να προσφέρουμε τη μέγιστη βοήθεια στους νεαρούς μαθητές της πόλης μας, ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν στις ολοένα και αυξανόμενες απαιτήσεις του εκπαιδευτικού συστήματος» τονίζει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του Δήμου.

Ως εκ τούτου και εν όψει του προγραμματισμού των τμημάτων του Δημοτικού Κέντρου Μελέτης για τη νέα σχολική χρονιά 2019-2020, ο Δήμος καλεί εκπαιδευτικούς Μέσης Εκπαίδευσης (φιλολόγους, μαθηματικούς, φυσικούς) να πλαισιώσουν και πάλι για πέμπτη συνεχή χρονιά αυτή την προσπάθεια εθελοντικής προσφοράς.

Οι εκπαιδευτικοί μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους καλώντας στους αριθμούς τηλεφώνου 213 2050501 και 213 2050563 ή αποστέλλοντας μήνυμα στο email: [email protected]

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet