Ενημερωτική συνάντηση για θέματα Παιδείας είχε η Ένωση Γονέων Βριλησσίων με την αρμόδια αντιδήμαρχο
reader.gr
Κοινωνία

Ενημερωτική συνάντηση για θέματα Παιδείας είχε η Ένωση Γονέων Βριλησσίων με την αρμόδια αντιδήμαρχο

Πραγματοποιήθηκε, την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021, ενημερωτική συνάντηση-σύσκεψη, μετά από πρόσκληση της αντιδημάρχου Παιδείας Σοφίας Χαντζάρα, με το Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων Βριλησσίων, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, στη συνάντηση έγινε πλήρης ενημέρωση για όλα τα τρέχοντα θέματα λειτουργίας των σχολικών μονάδων του Δήμου και ακολούθησε γόνιμος και εποικοδομητικός διάλογος.

Εκ μέρους της Ένωσης Γονέων, έγινε πρόταση στον Δήμο να συνεργαστεί με τον ΕΟΔΥ για να διευκολύνει τη διενέργεια δωρεάν τεστ Covid-19 για όλα τα μέλη της σχολικής κοινότητας των Βριλησσίων.

Παράλληλα, η Ένωση καλεί τους Συλλόγους για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των γονέων όσον αφορά τη συμμετοχή των παιδιών τους στους ελέγχους.

«Για τα παιδιά μας προέχει τα σχολεία μας να παραμείνουν ανοιχτά, και στις σημερινές δύσκολες συνθήκες, όμως με όρους ασφάλειας για την υγεία όλων μας», επεσήμαναν χαρακτηριστικά οι γονείς.

Ο Δήμος μέσω του ΟΚΠΑ, στο πλαίσιο της διαρκούς συνεργασίας του με τον ΕΟΔΥ, ανταποκρίθηκε άμεσα και οργανώνει για τον σκοπό αυτόν διεξαγωγή δωρεάν τεστ Covid-19 την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021, ώρες 10:00-15:00 στην πλατεία Αναλήψεως, σημειώνει η διοίκηση.

Σε ότι αφορά την ίδρυση του 3ου Λυκείου, έγινε ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων και το Δ.Σ. θα λάβει έναν επικαιροποιημένο φάκελο με τα πλήρη στοιχεία, προκειμένου να υποβάλλει την πρότασή του.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Κ. Βαφειάδης, αντιδήμαρχος Υποδομών & Διαχείρισης Οικονομικών Πόρων, η Χ. Μαλακού, αντιδήμαρχος Ανάπτυξης, Ανθρωπίνων Πόρων & Διοικητικών Υπηρεσιών, ο Κ. Πολίτης, πρόεδρος της Α’ Σχολικής Επιτροπής, ο Π. Αρβανίτης, πρόεδρος του Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων του Δήμου Βριλησσίων, η κ. Γ. Βασιλείου, αντιπρόεδρος, η κ. Α. Γιαννοπούλου, γραμματέας, η κ. Ν. Πάσσου-Βασιλοπούλου, μέλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet