Εορτασμός εθνικής επετείου 25ης Μαρτίου στον Δήμο Βριλησσίων
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Εορτασμός εθνικής επετείου 25ης Μαρτίου στον Δήμο Βριλησσίων

Υπό την αυστηρή τήρηση των ενδεικνυόμενων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κορωνοϊό, εορτάστηκε φέτος η επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821 και ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου στον Δήμο Βριλησσίων, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο δήμαρχος Ξένος Μανιατογιάννης μετά τη δοξολογία που πραγματοποιήθηκε στον Ι.Ν. της Αναλήψεως, κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο των πεσόντων ηρώων και ακολούθως έκανε την εξής δήλωση:

«Με σεβασμό στους αγώνες των προγόνων μας αποτίουμε φόρο τιμής ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης και καλούμαστε να επιδείξουμε ανάλογη “αρετή και τόλμη” ώστε να δώσουμε τη δική μας μάχη για το παρόν και το μέλλον του τόπου μας. Εύχομαι σε όλους καλή δύναμη και χρόνια πολλά».

Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η αντιδήμαρχος Παιδείας & Διά Βίου Μάθησης, κ. Σοφία Χαντζάρα.

Την Περιφέρεια Αττικής εκπροσώπησε η εντεταλμένη σύμβουλος κ. Μαργαρίτα Βάρσου, ενώ στη δοξολογία παραβρέθηκαν ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κ. Αργύρης Ντινόπουλος, ο κ. Γιάννης Πισιμίσης, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Νέα Πνοή και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Τάσος Χρηστάκης, κ. Παναγιώτης Αναγνώστου και κ. Νικήτας Σταματελόπουλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet