«Ευχαριστώ» του ΟΚΠΑΔΒ προς το 4ο Σύστημα Προσκόπων Βριλησσίων
Κοινωνία

«Ευχαριστώ» του ΟΚΠΑΔΒ προς το 4ο Σύστημα Προσκόπων Βριλησσίων

«Συγκίνηση προκάλεσαν οι πρόσκοποί μας (4ο Σύστημα Προσκόπων Βριλησσίων), οι οποίοι φέτος επέλεξαν να στολίσουν το υπέροχο παραδοσιακό καράβι των Χριστουγέννων στον Κοινωνικό Οργανισμό, δίπλα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο» όπως αναφέρει ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Βριλησσίων (ΟΚΠΑΔΒ).

Στη συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης ο ΟΚΠΑΔΒ σημειώνει τα εξής:

Επίσης, οι πρόσκοποι πρόσφεραν τρόφιμα για τις ανάγκες του και στόλισαν μέχρι αργά το βράδυ το υπέροχο χριστουγεννιάτικο καράβι! Ευχαριστούμε πολύ για την συμβολική και ευγενική τους πράξη. Σημαίνει πολλά για όλους μας!

Από την πλευρά μας ευχηθήκαμε στον αρχηγό κ. Καρακάση και τους βαθμοφόρους του με χριστουγεννιάτικες χειροποίητες κάρτες από τα παιδιά του ΚΔΑΠ ΑμεΑ «Κρίκος». Ευχόμαστε υγεία και χαρά σε όλους σας. Στα λυκόπουλα, στους προσκόπους, τους ανιχνευτές, τα μέλη δικτύου, τους βαθμοφόρους και την Επιτροπή Κοινωνικής Συμπαράστασης του 4ου Συστήματος Προσκόπων.

Οι κοινές αξίες που υπηρετούμε αυτές του εθελοντισμού, της πίστης στον συνάνθρωπο, της αλληλεγγύης , κάνουν πράξη το καθήκον προς την κοινωνία και πρωτοστατούν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής. Είστε μοναδικοί!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet