Η ανακύκλωση στον Δήμο Βριλησσίων επιβραβεύεται – Ανακύκλωσε, σκάναρε και κέρδισε στον «μωβ κάδο»
Κοινωνία

Η ανακύκλωση στον Δήμο Βριλησσίων επιβραβεύεται – Ανακύκλωσε, σκάναρε και κέρδισε στον «μωβ κάδο»

Το Followgreen Δήμου Βριλησσίων με γνώμονα τις ανάγκες της εποχής για ψηφιοποίηση των λειτουργιών, παρέχει ακόμα μία καινοτόμα υπηρεσία στους δημότες, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, οι δημότες Βριλησσίων ανακυκλώνοντας στους «μωβ κάδους» ρούχα, παπούτσια, λευκά είδη, αξεσουάρ και τσάντες, πλέον, επιβραβεύονται με υπέροχες προσφορές από τις τοπικές επιχειρήσεις και από ηλεκτρονικά καταστήματα (e-shops). Πώς; Είναι απλό!

Βήματα

  1. Σαρώνετε με το κινητό τηλέφωνο το ειδικό Qr code που βρίσκεται στον «μωβ κάδο».
  2. Επιλέγετε στο αναδυόμενο παράθυρο σύνδεση/εγγραφή στο Followgreen.gr/vrilissia.
  3. Κερδίζετε αυτόματα 150 πόντους! Πλοηγηθείτε στην κατηγορία «Εξαργύρωσε», επιλέξτε την προσφορά που σας αρέσει και εξαργυρώστε την άμεσα και εύκολα!
  4. Επαναλάβετε τη διαδικασία σε μία εβδομάδα από την τελευταία σας ανακύκλωση.

Παράλληλα, οι δημότες μπορούν μέσω ψηφιακού χάρτη, να εντοπίζουν τον πιο κοντινό «μωβ κάδο» (εννέα συνολικά) της γειτονιάς τους, καθώς και όλα τα σημεία ανακύκλωσης του Δήμου (Βρείτε τον χάρτη εδώ: www.followgreen.gr/vrilissia/recyclebucket). Το «Followgreen app» είναι διαθέσιμο για δωρεάν λήψη σε App store και Google play, για να έχουν οι δημότες εύκολη πρόσβαση στον χάρτη, όπου και αν βρίσκονται, καταλήγει η διοίκηση του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet