Ικανοποιητικές οι συνθήκες υγιεινής στις 13 σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βριλησσίων
google.com/maps
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Ικανοποιητικές οι συνθήκες υγιεινής στις 13 σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βριλησσίων

Υγειονομικοί υπάλληλοι, λαμβάνοντας υπόψη τις τρέχουσες ιδιαίτερες συνθήκες λειτουργίας των σχολείων, λόγω της πανδημίας της νόσου Covid-19, πραγματοποίησαν τον καθιερωμένο ετήσιο υγειονομικό έλεγχο στις 13 σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Βριλησσίων, όπως ενημερώνει η διοίκηση.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το αποτέλεσμά του ελέγχου είναι θετικό, αφού, όπως περιγράφεται στο σχετικό έγγραφο του τμήματος Υγειονομικού και Περιβαλλοντικού Ελέγχου της Περιφερειακής Ενότητας Βόρειου Τομέα, οι συνθήκες υγιεινής είναι ικανοποιητικές.

Ο έλεγχος, επίσης, διαπίστωσε και πρότεινε τρεις παρεμβάσεις-επισκευές μικρής κλίμακας που ήδη δρομολογούνται για την άμεση επίλυσή τους, όπως επισημαίνει η δημοτική αρχή.

«Με αφορμή το γεγονός αυτό εκφράζω για άλλη μία φορά τις ευχαριστίες μου προς το εκπαιδευτικό προσωπικό των σχολικών μονάδων, τους συλλόγους γονέων και όλους τους εργαζόμενους οι οποίοι εμπλέκονται στην καθημερινή λειτουργία των σχολείων. Συνεχίζουμε καθημερινά να στηρίζουμε την ασφαλή λειτουργία των σχολείων και την αναβάθμιση του παρεχόμενου εκπαιδευτικού έργου», δήλωσε ο δήμαρχος Βριλησσίων, Ξένος Μανιατογιάννης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet