Καθαρισμός οικοπέδων από τη δ/νση Περιβάλλοντος Δήμου Βριλησσίων
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Καθαρισμός οικοπέδων από τη δ/νση Περιβάλλοντος Δήμου Βριλησσίων

Περισσότερα από 70 οικόπεδα αποψιλώθηκαν και καθαρίστηκαν από τις υπηρεσίες της διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βριλησσίων, στο πλαίσιο προληπτικών παρεμβάσεων πυρασφάλειας, με βάση τον δημοτικό σχεδιασμό πυροπροστασίας. Στις περιπτώσεις εκτεταμένων υπηρεσιακών παρεμβάσεων υπήρξε η αναλογούσα χρέωση και πληρωμή μετά την υλοποίηση των καθαρισμών, από τους ιδιοκτήτες που αδυνατούσαν να τις πραγματοποιήσουν με δικές τους ενέργειες.

Στη σχετική ανακοίνωσή του ο Δήμος αναφέρει:

«Η αρμόδια διεύθυνση συνέταξε και φρόντισε για την αποστολή πλέον των 300 επιστολών καθαρισμού οικοπέδων, στον προβλεπόμενο χρόνο. Η δημοτική Αρχή ευχαριστεί τη μεγάλη πλειονότητα των ιδιοκτητών οικοπέδων που ανταποκρίθηκαν εγκαίρως στις σχετικές επιστολές που τους εστάλησαν, ενόψει της φετινής αντιπυρικής περιόδου, από τον υπεύθυνο αντιδήμαρχο κ. Μαυραγάνη.

Παρακαλούνται οι δημότες και κάτοικοι των Βριλησσίων να απορρίπτουν προσεκτικά και καταλλήλως τα κλαδέματα (σε δέματα) και απορρίμματά τους (εντός κάδου και διαχωρισμένα), καθόλη τη διάρκεια του χρόνου και  με αυξημένη υπευθυνότητα, ιδιαίτερα κατά τους θερινούς μήνες της αντιπυρικής περιόδου».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet