Καθ’ οδόν η 4η αποστολή αλληλεγγύης από τον Δήμο Βριλησσίων
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Καθ’ οδόν η 4η αποστολή αλληλεγγύης από τον Δήμο Βριλησσίων

Καθ’ οδόν βρίσκεται, σήμερα Τρίτη 10/8, η 4η αποστολή αλληλεγγύης, από τον Δήμο Βριλησσίων, για τις Ροβιές και τη λίμνη Ευβοίας.

Πρόκειται για ένα φορτηγό από τον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Βριλησσίων (ΟΚΠΑΔΒ) γεμάτο τρόφιμα, ιματισμό, φαρμακευτικό υλικό, τροφές ζώων, νερά. Μαζί κι ένα φορτηγό με νερά από την Περιφέρεια Αττικής.

Την αποστολή συνοδεύουν, εκ μέρους της Περιφερειακής Ενότητας Βόρειου Τομέα Αθηνών η αντιπεριφερειάρχης Λουκία Κεφαλογιάννη, εκ μέρους του Δήμου Βριλησσίων η αντιδ/ρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Υγείας, πρόεδρος ΟΚΠΑΔΒ, Βούλα Αρσένη, το μέλος του Δ.Σ. ΟΚΠΑΔΒ Κώστας Λιακόπουλος, η ολυμπιονίκης Νίκη Μπακογιάννη.

Όλα τα είδη συγκεντρώθηκαν από τις προσφορές των πολιτών των Βριλησσίων.

«Ευχαριστούμε τη μεταφορική εταιρεία METMΠΑ, για τη δωρεάν μεταφορά της ανθρωπιστικής βοήθειας στην Εύβοια και ιδιαίτερα όλους εσάς, που, από την πρώτη στιγμή, σταθήκατε δίπλα στους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας. Συνεχίζουμε τη συλλογή ειδών, Λ. Πεντελης 62, ώστε να συνδράμουμε σε όλα τα πυρόπληκτα μέτωπα», σημειώνει η διοίκηση του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet