Κινητοποίηση στον Δήμο Βριλησσίων για το ασφαλές άνοιγμα των σχολείων της πόλης
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Κινητοποίηση στον Δήμο Βριλησσίων για το ασφαλές άνοιγμα των σχολείων της πόλης

Η επιστροφή μαθητών και εκπαιδευτικών στα σχολεία του Δήμου Βριλησσίων, μετά τη σταδιακή άρση των μέτρων, θα γίνει σε ένα ασφαλές περιβάλλον έχοντας λάβει όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις και μέτρα, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Ειδικότερα, εξειδικευμένο συνεργείο και με πιστοποιημένες διαδικασίες πραγματοποιούνται απολυμάνσεις στις αίθουσες και στους κοινόχρηστους χώρους των Λυκείων και των Γυμνασίων.

Επιπλέον, ο Δήμος σημειώνει ότι προγραμματίζονται σχολαστικοί και τακτικοί καθαρισμοί των σχολικών εγκαταστάσεων, οι οποίοι θα πραγματοποιούνται πριν από την έναρξη, αλλά και κατά τη διάρκεια της εκπαιδευτικής ημέρας.

Επιπλέον, η διοίκηση του Δήμου Βριλησσίων γνωστοποιεί ότι, με πρωτοβουλία του υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων, στο πλαίσιο υιοθέτησης προληπτικών μέτρων αντιμετώπισης του κορωνοϊού έγινε προμήθεια και διανομή συσκευασμένου αντισηπτικού για την κάλυψη των αναγκών των δημόσιων σχολικών μονάδων.

«Η σταδιακή επαναλειτουργία των σχολείων θα εφαρμοστεί με όλες τις προβλεπόμενες οδηγίες ώστε οι μαθητές μας να ολοκληρώσουν με ασφάλεια και επιτυχία τη σχολική τους χρονιά. Η ευθύνη όλων μας παραμένει υψηλή. Οφείλουμε να τηρούμε τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας», τονίζει ο δήμαρχος Βριλησσίων, Ξένος Μανιατογιάννης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet