Κ. Βαφειάδης: Με… έφεση στην ηλεκτροκίνηση ο Δήμος Βριλησσίων
Κοινωνία

Κ. Βαφειάδης: Με… έφεση στην ηλεκτροκίνηση ο Δήμος Βριλησσίων

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023, το ετήσιο ραντεβού των ιδιοκτητών ηλεκτρικών οχημάτων κάθε είδους, στην 6η Ετήσια Συνάντηση Ιδιοκτητών Ηλεκτρικών Οχημάτων και φίλων της Ηλεκτροκίνησης, στο πάρκο «Μίκης Θεοδωράκης», στα Βριλήσσια.

«Στην 6η Συνάντηση Ιδιοκτητών Ηλεκτρικών Οχημάτων και φίλων της Ηλεκτροκίνησης παρουσιάσαμε τις δράσεις μας για την ηλεκτροκίνηση, με την προμήθεια 10 ηλεκτροκίνητων οχημάτων και 46 ηλεκτρικών κοινόχρηστων ποδηλάτων. Σκοπός μας είναι ο Δήμος Βριλησσίων να αποκτήσει ισχυρό περιβαλλοντικό αποτύπωμα και στη μικροκινητικότητα εντός αστικού ιστού. Με τη συγκεκριμένη δράση στοχεύσαμε στην ευαισθητοποίηση του κοινού να επιλέξει εναλλακτικές μορφές μετακίνησης, με μηδενικούς ρύπους, ώστε να συμβάλλουμε στον περιορισμό της κλιματικής αλλαγής, και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας», ανέφερε σχετικά ο δήμαρχος Βριλησσίων Κωνσταντίνος Βαφειάδης.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά ό,τι πιο σύγχρονο έχει να προσφέρει η τεχνολογία στον τομέα της ηλεκτροκίνησης, αλλά και να κάνουν test drive ηλεκτρικών αυτοκινήτων, microcars και ηλεκτρικών μοτοσυκλετών.

Επιπλέον έγινε επίδειξη του πρωτότυπου ποδηλάτου Η2 του Δήμου Βριλησσίων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet