«Λαϊκή Συσπείρωση»: Το πρόβλημα με την πρώην Ναυτική Βάση στα Βριλήσσια παραμένει
Κοινωνία

«Λαϊκή Συσπείρωση»: Το πρόβλημα με την πρώην Ναυτική Βάση στα Βριλήσσια παραμένει

Το πρόβλημα με τον νέο περιβαλλοντικό νόμο πλέον, αλλά και την πρόβλεψη για τον χώρο της πρώην Ναυτικής Βάσης στα Βριλήσσια παραμένει αναφέρει η «Λαϊκή Συσπείρωση», με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο Βασίλη Βήττο.

Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης, «ο λαός των Βριλησσίων, με τη στάση και τη δράση του, πρέπει να καταστήσει κενό γράμμα τον νέο νόμο “Αρμαγεδδώνα” για το περιβάλλον, που παραδίδει τον φυσικό πλούτο της χώρας μας και θυσιάζει τις ανάγκες των εργαζομένων και του λαού, προκειμένου να διασφαλίσει τα κέρδη κάποιων μεγάλων επιχειρήσεων».

Προσθέτει δε ότι «η όποια υπαναχώρηση της κυβέρνησης να μην παραδοθεί η Ναυτική Βάση, με το άρθρο 92, για δημιουργία ΣΜΑ, που έχει άμεση σχέση με τα σχέδιά της για τον καταστροφικό ΧΥΤΑ Γραμματικού, είναι αποτέλεσμα της άμεσης πίεσης που δέχτηκε μετά από τη γενική κατακραυγή. Οι δε τοπικοί παράγοντες, οι δήθεν ανεξάρτητοι συνδυασμοί της Ν.Δ., “κάνοντας την ανάγκη φιλοτιμία”, έσπευσαν να το παίξουν “σωτήρες” του τόπου».  

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet