«Μένουμε Σπίτι» και κερδίζουμε δώρα από το «Followgreen» του Δήμου Βριλησσίων
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

«Μένουμε Σπίτι» και κερδίζουμε δώρα από το «Followgreen» του Δήμου Βριλησσίων

Η δημοτική πλατφόρμα ανακύκλωσης του Δήμου Βριλησσίων κάνει πιο ευχάριστη την παραμονή στο σπίτι για τους χρήστες του «Followgreen», με κληρώσεις σε δώρα.

H επιβράβευση των χρηστών για την ενημέρωσή τους πάνω σε θέματα ανακύκλωσης, μέσω του εκπαιδευτικού υλικού σε άρθρα, βίντεο, κουίζ και «Green Missions», συνεχίζεται με νέο και πιο ευχάριστο τρόπο.

Ειδικότερα, οι χρήστες αποκτούν δυνατότητα συμμετοχής σε κληρώσεις δώρων εξαργυρώνοντας πόντους επιβράβευσης, τους οποίους θα έχουν ήδη συγκεντρώσει από το εκπαιδευτικό υλικό της πλατφόρμας. Οι κληρώσεις θα πραγματοποιούνται ανά 10 ημέρες και η ανάδειξη του νικητή θα πραγματοποιείται με τη μέθοδο της ηλεκτρονικής επιλογής τυχαίου αριθμού.

Το δώρο θα αποστέλλεται στον χώρο της επιλογής του νικητή μέσω εταιρείας «courier», ύστερα από την ταυτοποίηση των στοιχείων του.

Όσοι δημότες επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή στην κλήρωση του 10ημέρου μπορούν να επισκευθούν τη συγκεκριμένη ενότητα της ιστοσελίδας του «Followgreen».

«Το “Followgreen” του Δήμου Βριλησσίων θα είναι δίπλα σας και σας καλεί να μείνετε συντονισμένοι για τις επόμενες κληρώσεις. Μέχρι τότε συνεχίστε να κερδίζετε πόντους, καθώς με νέο και ανανεωμένο υλικό σε άρθρα, βίντεο και κουίζ θα σας κρατάει παρέα, ώστε να παραμείνετε δημιουργικοί και στο σπίτι», σημειώνει ο Δήμος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet