Μήνυμα Ξ. Μανιατογιάννη με αφορμή την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Μήνυμα Ξ. Μανιατογιάννη με αφορμή την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων

Με αφορμή την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων, ο δήμαρχος Βριλησσίων, Ξένος Μανιατογιάννης, σημειώνει ότι «οι πανελλαδικές εξετάσεις είναι μία από τις προκλήσεις στο κατώφλι της ακαδημαϊκής και της επαγγελματικής πορείας των νέων».

Ειδικότερα, ο κ. Μανιατογιάννης αναφέρει τα εξής στη σχετική ανακοίνωση:

Εύχομαι ολόψυχα στους μαθητές και στις μαθήτριες που συμμετέχουν στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις να εμπιστευτούν τις δυνάμεις τους και να αξιοποιήσουν τις γνώσεις τους, ώστε να πετύχουν τον επιθυμητό για εκείνους στόχο.

Γονέας ο ίδιος και αφουγκραζόμενος τις αντιξοότητες και τις αυξημένες ανάγκες της εποχής, εύχομαι στους γονείς και στους κηδεμόνες των μαθητών και των μαθητριών να έχουν υπομονή και να στηρίζουν με αγάπη τα παιδιά τους σε κάθε προσπάθεια και επιλογή τους.

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τους εκπαιδευτικούς που, παρά τις δύσκολες συνθήκες που επέφερε η πανδημία, στάθηκαν με συνέπεια δίπλα στους μαθητές.

Μαθητές και μαθήτριες, να θυμάστε ότι οι πανελλαδικές εξετάσεις είναι μία από τις προκλήσεις στο κατώφλι της ακαδημαϊκής και της επαγγελματικής σας πορείας. Mη σταματήσετε ποτέ να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και να συνεχίζετε με την ίδια πίστη και θέληση να διεκδικείτε τους στόχους σας και να μετατρέπετε σε εμπειρία κάθε δοκιμασία της ζωής.

Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet