Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εθελοντική αιμοδοσία στον Ι.Ν. Αγίων 12 Αποστόλων στα Βριλήσσια
Κοινωνία

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εθελοντική αιμοδοσία στον Ι.Ν. Αγίων 12 Αποστόλων στα Βριλήσσια

Ολοκληρώθηκε μια ακόμη προγραμματισμένη αιμοδοσία στον Δήμο Βριλησσίων με την υποστήριξη όλων των φορέων αιμοδοσίας της πόλης, σε συνεργασία με το τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν. «Σισμανόγλειο – Αμαλία Φλέμινγκ», όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, στη συγκεκριμένη αιμοδοσία, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Ι.Ν. Αγίων 12 Αποστόλων, εντυπωσιακή ήταν η μεγάλη προσέλευση νέων εθελοντών αιμοδοτών, κυρίως πολιτών νεαρής ηλικίας.

Ο Δήμος Βριλησσίων, παρά τις δυσκολίες λόγω της πανδημίας, συνεχίζει σε σταθερή βάση τις προγραμματισμένες αιμοδοσίες, πραγματοποιώντας παράλληλα και έκτακτες, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες που έχουν προκύψει λόγω Covid-19, με μεγάλη ανταπόκριση, επισημαίνει η διοίκηση.

Ενδεικτικά, τα τελευταία δύο χρόνια έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 1.420 φιάλες αίμα, εκ των οποίων700 φιάλες διατέθηκαν για τις ανάγκες πολιτών, προσθέτει η δημοτική αρχή.

Η διοίκηση του Δήμου Βριλησσίων σημειώνει ότι οι αιμοδοσίες πραγματοποιούνται κάθε τρεις μήνες και είναι κοινές μεταξύ όλων των φορέων αιμοδοσίας της πόλης, ενώ όταν απαιτείται προγραμματίζονται και έκτακτες.

«Ευχαριστούμε τους εθελοντές αιμοδότες για την προσέλευση και την ανιδιοτελή προσφορά τους.  Συνεχίζουμε ενωμένοι και δυναμικά με ένα κοινό στόχο. Την ενίσχυση του εθελοντικού κινήματος αιμοδοσίας και την προσφορά ζωής σε περισσότερους ανθρώπους. Επόμενη προγραμματισμένη αιμοδοσία στις 12 Σεπτεμβρίου 2021 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ι.Ν. Μεταμόρφωσης του Σωτήρα», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet