Νέα δράση σίτισης αδέσποτων από Δήμο Βριλησσίων και εθελοντές δημότες
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Νέα δράση σίτισης αδέσποτων από Δήμο Βριλησσίων και εθελοντές δημότες

Νέα δράση προσφοράς ζωοτροφών σίτισης των αδέσποτων γατών και σκύλων υλοποίησε ο Δήμος Βριλησσίων σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ). Την παράδοση των τροφών για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς στους εθελοντές φιλόζωους των Βριλησσίων έκανε την Πέμπτη 14 Μαΐου ο αρμόδιος αντιδήμαρχος για τα θέματα Περιβάλλοντος, Αλέξης Μαυραγάνης, με την υπεύθυνη του δημοτικού προγράμματος Α. Παπαγεωργίου.

Ο κ. Μαυραγάνης τόνισε «τη σημασία της εθελοντικής προσφοράς των δημοτών για το σημαντικό ζήτημα της σίτισης των αδέσποτων όλο το διάστημα της κρίσης πανδημίας που βιώνουμε» και δεσμεύτηκε ότι το ερχόμενο διάστημα θα συμβάλλει ιδιαίτερα, ώστε «ο Δήμος Βριλησσίων να πυκνώσει τις δράσεις του με στόχο την περαιτέρω ενδυνάμωση της ολοκληρωμένη προσέγγισης για βιώσιμη διαχείριση των αδέσποτων».

Το Πρόγραμμα Βιώσιμης Διαχείρισης των αδέσποτων ζώων συντροφιάς υλοποιείται βήμα-βήμα την τελευταία πενταετία από τη διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας και σε αγαστή συνεργασία με τους φιλοζωικούς συλλόγους και τους ευαισθητοποιημένους εθελοντές δημότες της πόλης, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet