Νέα Πνοή: Συνάντηση του Γ. Πισιμίση – Θ. Γιάνναρη για τις σχολικές υποδομές στα Βριλήσσια
Κοινωνία

Νέα Πνοή: Συνάντηση του Γ. Πισιμίση – Θ. Γιάνναρη για τις σχολικές υποδομές στα Βριλήσσια

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου στα γραφεία των Κτηριακών Υποδομών Α.Ε. (πρώην ΟΣΚ) μεταξύ του επικεφαλής της παράταξης Νέα Πνοή για τα Βριλήσσια, Γιάννη Πισιμίση και του διευθύνοντος συμβούλου της ΚΤ.ΥΠ., Θανάση Γιάνναρη. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο γενικός διευθυντής Έργων της ΚΤΥΠ, Θεόδωρος Κυριαζόπουλος.

Όπως αναφέρει η δημοτική παράταξη, στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε πολύ θετικό κλίμα, ο κ. Πισιμίσης έθεσε όλα τα θέματα που αφορούν τις σχολικές υποδομές στα Βριλήσσια. Μεταξύ άλλων, συζητήθηκε το θέμα της ανέγερσης του 3ου Λυκείου, της δημιουργίας του 4ου Γυμνασίου, εντός του οποίου μπορεί να κατασκευαστεί και το 2ο Κλειστό Γυμναστήριο Βριλησσίων στην περιοχή του πρώην tennis club, καθώς επίσης και η ανάγκη δημιουργίας υποδομών για την προσχολική αγωγή (σήμερα σε πολλά τμήματα γίνεται μάθημα σε containers).

Μετά τη συνάντηση ο κ. Πισιμίσης δήλωσε:     

«Είχαμε συνάντηση εργασίας με τον κ. Γιάνναρη προκειμένου να συζητήσουμε όλα τα ανοικτά και εκκρεμή θέματα των σχολικών υποδομών στα Βριλήσσια. Στο πλαίσιο αυτό συζητήθηκαν, με πολύ εποικοδομητικό τρόπο, οι προοπτικές χρηματοδότησης για την ενίσχυση των σχολικών -και όχι μόνο- υποδομών στα Βριλήσσια.

Ζητούμενο για μπορέσουμε να προχωρήσουμε πιο αποτελεσματικά είναι η ολοκλήρωση της εκκρεμούς από τη διοίκηση του Ξ. Μανιατογιάννη διαδικασίας της τροποποίησης του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου του Δήμου Βριλησσίων, η οποία έχει ήδη καθυστερήσει σημαντικά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet