Νέο πυροφυλάκιο επί της οδού Παπαφλέσσα στα Βριλήσσια
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Νέο πυροφυλάκιο επί της οδού Παπαφλέσσα στα Βριλήσσια

Τοποθετήθηκε σήμερα (27/4) νέο πυροφυλάκιο στα Βριλήσσια, επί της οδού Παπαφλέσσα, προσφορά του Συνδέσμου Προστασίας & Ανάπλασης του Πεντελικού (ΣΠΑΠ), όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

«Ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο του Συνδέσμου, Βλάσση Σιώμο, για την άριστη και γόνιμη συνεργασία. Η από κοινού προσπάθεια διασφαλίζει την καλύτερη πρόληψη και προστασία για το περιβάλλον και συμβάλλει ουσιαστικά στην περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση των πολιτών», το μήνυμα του δημάρχου Βριλησσίων, Ξένου Μανιατογιάννη.

Το πυροφυλάκιο χαρακτηρίζεται από τον ΣΠΑΠ ως ένα από τα καλύτερα της περιοχής όσον αφορά τη θέση και την ορατότητά του, η οποία δίνει τη δυνατότητα για καλύτερη εποπτεία από το Γαλάτσι και το Ψυχικό  έως το Πεντελικό,  έχοντας ως  στόχο την επιτήρηση και την προστασία όλης της ανωτέρω περιοχής από το ενδεχόμενο πυρκαγιάς, ενώ ενισχύει σημαντικά την προληπτική ικανότητα του Συνδέσμου αλλά και του Δήμου Βριλησσίων.

Η τοποθέτησή του συγκεκριμένου πυροφυλακείου ήταν αίτημα που υποβλήθηκε  στον Σύνδεσμο από τον Δήμο Βριλησσίων, προ 20ημέρου,  το οποίο έγινε αποδεκτό και υλοποιήθηκε άμεσα.

Ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ, αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου και πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ, Βλάσσης Σιώμος, δήλωσε σχετικώς:

«Αισθάνομαι ιδιαίτερη ικανοποίηση που κατορθώσαμε να τοποθετήσουμε άμεσα το νέο πυροφυλάκιο Βριλησσίων, που είναι πολύ πιο  σύγχρονων προδιαγραφών, από τα καλύτερα που διαθέτουμε και το οποίο έχει προβλεφτεί να έχει τις προδιαγραφές να μετακινείται και να μπορεί να αποθηκεύεται, για να αποφεύγεται η φθορά του από τις καιρικές συνθήκες και τους βανδαλισμούς. Η επιλογή της θέσης έγινε σε συνεργασία του ΣΠΑΠ με τον δήμαρχο Βριλησσίων Ξένο Μανιατογιάννη, τα στελέχη της Πολιτικής Προστασίας Βριλησσίων και το Πυροσβεστικό Σώμα και χαρακτηρίζεται ως ένα από τα καλύτερα της περιοχής, όσον αφορά τη θέση και την ορατότητά του, η οποία δίνει τη δυνατότητα για καλύτερη εποπτεία της ευρύτερης περιοχής.

»Συνεχίζουμε και εφέτος  το πρόγραμμα  τοποθετήσεων νέων πυροφυλακίων, πάντα σύμφωνα με τις οικονομικές μας δυνατότητες, αλλά και τον προγραμματισμό των ενεργειών και των δράσεων που πρέπει να γίνουν, ώστε  μέρα με τη μέρα να γινόμαστε καλύτεροι και χρησιμότεροι στους Δήμους-μέλη μας και στους συμπολίτες μας.

»Εκπαιδεύουμε συνεχώς τους εθελοντές μας και τους εργαζομένους μας, εκσυγχρονιζόμαστε με τη χρήση νέων τεχνολογιών, λαμβάνουμε μέτρα και ενισχύουμε τα μέσα που έχουμε στη διάθεσή μας, ώστε χάρη στην οργάνωση και τον συντονισμό που επιτυγχάνεται από τη διοίκηση, τους εθελοντές και τους εργαζομένους του ΣΠΑΠ, η προσπάθεια που καταβάλλουμε για την προστασία του Πεντελικού και της Βορειανατολικής Αττικής να είναι κατά το δυνατόν επιτυχέστερη και αποτελεσματικότερη.

»Ας είναι λοιπόν καλότυχο το νέο μας πυροφυλάκιο Βριλησσίων, προς όφελος του  Αττικού Περιβάλλοντος που όλοι αγαπάμε».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet