Ξεκίνησε η διάθεση των εκπτωτικών καρτών από την Ένωση Γονέων Βριλησσίων
Κοινωνία

Ξεκίνησε η διάθεση των εκπτωτικών καρτών από την Ένωση Γονέων Βριλησσίων

Από το 5ο Δημοτικό Βριλησσίων ξεκίνησε η διάθεση των εκπτωτικών καρτών, μια πρωτοβουλία της Ένωσης Γονέων και του Εμπορικού Συλλόγου Βριλησσίων για τη στήριξη των οικογενειών, αλλά και των καταστημάτων της πόλης.

Στις 23 Νοεμβρίου, το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού παρέλαβε τις κάρτες, οι οποίες θα διατεθούν στα μέλη του ώστε να έχουν δικαίωμα έκπτωσης σε δεκάδες καταστήματα και επιχειρήσεις στα Βριλήσσια.

Οι Σύλλογοι Γονέων που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο εκπτωτικό πρόγραμμα μπορούν να έρθουν σε επαφή με τους Δημήτρη Γκιουρτζίδη (6976 472747) και τη Σωτηρία Μιχαηλίδου (6944 848830).

Καταστήματα και επιχειρήσεις που επιθυμούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου.

Πληροφορίες για την εκπτωτική κάρτα

Η εκπτωτική κάρτα διανέμεται από την Ένωση Γονέων στους Συλλόγους Γονέων που έχουν αποφασίσει να συμμετάσχουν σε αυτή την πρωτοβουλία. Διανέμεται στα οικονομικά ενήμερα μέλη των μελών των Συλλόγων Γονέων.

Χρήση της κάρτας μπορούν να κάνουν όλα τα μέλη της οικογένειας. Οι κάτοχοι της κάρτας μπορούν να δουν τα καταστήματα/επιχειρήσεις που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία και τις εκπτώσεις στην ιστοσελίδα της Ένωσης Γονέων στην ενότητα Εκπτωτική Κάρτα.

Ο κατάλογος-λίστα των καταστημάτων/επιχειρήσεων ενημερώνεται συνεχώς από τον Εμπορικό Σύλλογο Βριλησσίων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet