Ξ. Μανιατογιάννης: Ο Δήμος Βριλησσίων θα αποκτήσει τρεις νέες αίθουσες για τη δίχρονη προσχολική αγωγή
Κοινωνία

Ξ. Μανιατογιάννης: Ο Δήμος Βριλησσίων θα αποκτήσει τρεις νέες αίθουσες για τη δίχρονη προσχολική αγωγή

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ του δημάρχου Βριλησσίων, Ξένου Μανιατογιάννη και του διευθύνοντα συμβούλου της εταιρείας Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. (ΚΤ.ΥΠ.), Αθανασίου Γιάνναρη, σχετικά με το επείγον θέμα που εκκρεμεί με τις αίθουσες στέγασης της δίχρονης προσχολικής αγωγής.

Ο δήμαρχος Βριλησσίων εξέφρασε την έντονη ενόχλησή του για την καθυστέρηση στο θέμα και τόνισε ότι ως δημοτική αρχή θα προχωρήσει στην απόκτηση επιπλέον δύο αιθουσών πέρα από αυτήν που ήδη έχει δρομολογηθεί από την ΚΤ.ΥΠ.

Ο κ. Γιάνναρης διαβεβαίωσε από την πλευρά του ότι ο διαγωνισμός έχει ολοκληρωθεί και ότι ήδη έχει αναλάβει η ανάδοχος εταιρεία όπου αναμένεται άμεσα να ξεκινήσουν οι εργασίες τοποθέτησης των προκατασκευασμένων αιθουσών, σε σημεία που η ανωτέρω υπηρεσία έχει χωροθετήσει.

Οι πλευρές συμφώνησαν να είναι σε στενή συνεργασία τόσο για τις προδιαγραφές και μελλοντικές παρεμβάσεις στα σχολεία του Δήμου Βριλησσίων, όσο και για τις νέες εγκαταστάσεις που θα υλοποιηθούν με κεντρική χρηματοδότηση.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο γενικός δ/ντής Έργων των Κτηριακών Υποδομών, Θεόδωρος Κυριαζόπουλος, η αντιδήμαρχος Παιδείας – Εθελοντισμού και Ανθρώπινου Δυναμικού, Σοφία Χαντζάρα και ο αντιδήμαρχος Υποδομών και Διαχείρισης Οικονομικών Πόρων, Κώστας Βαφειάδης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet