Οι παρεμβάσεις και τα έργα υποδομών στα σχολεία των Βριλησσίων
Κοινωνία

Οι παρεμβάσεις και τα έργα υποδομών στα σχολεία των Βριλησσίων

Στις παρεμβάσεις που υλοποίθηκαν στα σχολεία όλων των βαθμίδων του Δήμου Βριλησσίων αναφέρεται ο δ΄ημαρχος, Ξένος Μανιατογιάννης.

Ειδικότερα, σε σχετική ανακοίνωσή του αναφέρει ότι «η δημοτική αρχή στις πρωτόγνωρες συνθήκες λειτουργίας της σχολικής χρονιάς 2020-2021, με έγκαιρο προγραμματισμό και σειρά παρεμβάσεων, κατάφερε, όχι μόνο να αντιμετωπίσει άμεσα, συντονισμένα, ουσιαστικά και στοχευμένα τα αρνητικά αποτελέσματα από την πανδημία, αλλά ταυτόχρονα να ενισχύσει και να αναβαθμίσει το παρεχόμενο εκπαιδευτικό έργο από τα σχολεία του Δήμου μας».

«Τόσο μέσα από τη λειτουργία των δύο Σχολικών Επιτροπών, οι οποίες με την καθημερινή τους συνεργασία τους με τις διευθύνσεις των σχολείων πέτυχαν σημαντικά αποτελέσματα, όσο και οι υπηρεσίες του Δήμου και κυρίως τα συνεργεία αυτεπιστασίας, πέτυχαν την ολοκλήρωση αρκετών εργασιών που δίνουν μια διαφορετική εικόνα για τα σχολεία μας και δημιουργούν σταθερή βάση για το μέλλον» τονίζει ο κ. Μανιατογιάννης και προσθέτει:

«Η δημοτική αρχή και η σχολική κοινότητα ευχαριστεί θερμά όλους αυτούς που εργάστηκαν και βοήθησαν στην επιτυχία αυτής της κοινής μας προσπάθειας».

Οι παρεμβάσεις που έγιναν στις σχολικές μονάδες

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet