Ο Δήμος Βριλησσίων μεριμνούσε για τα αδέσποτα εν μέσω «Μήδειας» – Έτσι, η Μπιάνκα βρήκε σπίτι
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Ο Δήμος Βριλησσίων μεριμνούσε για τα αδέσποτα εν μέσω «Μήδειας» – Έτσι, η Μπιάνκα βρήκε σπίτι

Τροφή, φροντίδα και μέριμνα στα αδέσποτα ζώα της πόλης, τις ημέρες που οι θερμοκρασίες ήταν χαμηλές, προσέφερε ο Δήμος Bριλησσίων, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, όπου διαπιστωνόταν ανάγκη, άμεση ήταν και η αντίδραση της αρμόδιας υπηρεσίας, όπως και στο παρακάτω συμβάν:

Η σκυλίτσα Μπιάνκα εξαφανίστηκε την ημέρα των σφοδρών χιονοπτώσεων. Μετά από συντονισμένες προσπάθειες δημοτών και Δήμου, αποκαλύφθηκε ότι η Μπιάνκα έχει φανατικούς θαυμαστές και ικανούς προστάτες. Δημότης που τη λυπήθηκε, την περιμάζεψε στο σπίτι του για φιλοξενία.

Μετά την αποκάλυψη και τον εφησυχασμό όλων των ενδιαφερομένων, η υπεύθυνη του προγράμματος του Δήμου για τα αδέσποτα, μαζί με εκπρόσωπο της φιλοζωικής ομάδας «SOS Αδέσποτα Βριλησσίων», την επισκέφθηκαν και διαπίστωσαν ότι χαίρει άκρας υγείας και μάλιστα ότι υπάρχει ενδιαφέρον για μόνιμη υιοθεσία.

«Προχωράμε λοιπόν στην πράξη υιοθεσίας και η Μπιάνκα θα ζήσει την υπόλοιπη ζωή της στο σπίτι των ανθρώπων που τη νοιάστηκαν στη δύσκολη ώρα της», σημειώνει η δημοτική αρχή Βριλησσίων.

«Αποδείχθηκε ότι η αρχική ανησυχία της εξαφάνισης της Μπιάνκα δεν σήμαινε ευτυχώς οποιαδήποτε αρνητική συνέπεια, αντίθετα ήταν για καλό και τελικά συντέλεσε στον περαιτέρω περιορισμό του αριθμού των αδέσποτων μας», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Αλέξης Μαυραγάνης.

Επίσης, ευχαρίστησε θερμά την φιλοζωική «SOS Αδέσποτα Βριλησσίων» για την συνεισφορά της και τους νέους αναδόχους, για αυτήν την απρόσμενη υιοθεσία.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet