Παρεμβάσεις για τη βελτίωση της προσβασιμότητας στον Δήμο Βριλησσίων
Κοινωνία

Παρεμβάσεις για τη βελτίωση της προσβασιμότητας στον Δήμο Βριλησσίων

Το έργο της αποκατάστασης και συντήρησης ραμπών AμεΑ για την απρόσκοπτη πρόσβαση των συμπολιτών μας συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς ο Δήμος Βριλησσίων.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, με στόχο την ισότιμη συμμετοχή όλων σε κάθε πτυχή της καθημερινότητας κλιμάκιο εργαζομένων της αντιδημαρχίας Αστικών Υποδομών και Βιώσιμης Κινητικότητας ολοκλήρωσε την ανακατασκευή επτά ραμπών ΑμεΑ σε διάφορα σημεία της πόλης.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε και αφαίρεση εμποδίων προκειμένου οι συμπολίτες μας με κινητικά προβλήματα να μετακινούνται απρόσκοπτα.

Συγκεκριμένα τα τεχνικά συνεργεία του Δήμου Βριλησσίων επισκεύασαν τις φθαρμένες ράμπες ΑμεΑ στη συμβολή των οδών Αναλήψεως και Φλωρίνης, Ομήρου και Θέτιδος, Γράμμου και Αναλήψεως, 25ης Μαρτίου και Ηπείρου, Τροίας και Αίαντος. Επίσης πραγματοποιήθηκαν εργασίες αποκατάστασης σε ράμπες στην οδό Νέστου και στην Λ. Πεντέλης στο ύψος της οδού Πάρνηθος.

To προηγούμενο διάστημα τοποθετήθηκαν και κολωνάκια σε κεντρικά σημεία των Βριλησσίων για την αποτροπή του φαινομένου αντικοινωνικής στάθμευσης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet